her şey programlama dili öğrenmekle bitiyor tabi değil mi:)))
C türevleri, Java, Javascript, Flash öğrenmen en iyisi ama bunlara ek olarak işletim sistemlerini ve içerdiği programları, Network katmanlarını çok iyi bilmen gerekiyor... ve bu bilgilere ek olarak da analitik düşünme yeteneğinin olması gerekiyor. ilk saydıklarımı öğrenmesi en az 2-3 yılını (öğrenmekten kastım ileri düzeyde öğrenim) alır ama analitik düşünme minimum 5-6 yılına patlar ve sen çok geç kalmışsın analitik düşünme için... şimdi birde demişsin ya yok beyaz şapkalı hacker olacağım diye, bence hikaye okuma kimseye :))) hacker olmak istiyorum diyene kadar, git en basitinden windows ve web programlamayı öğren öyle büyük paraların hayalini hacker olacam diye kuracağına ufak ufak paranı kazan oturduğun yerden...
HACKER
- 1
- 2
hepinize eyvallah yorumlarınız için sogolun bide hepinizin yorumlarınızda bir ders cıkardım bunu bilmenizi isterim inşaallah hacker olurum diyorum sagolun var olun arkadaslar :)
Hacker olurum nedir yav :D vahiy mi gelcek sanki :D çok çabalaman gerek fakat o seviyeye gelmen bence imkansız
beni tanımadan konusma !!!! ala ala tövbe tövbe kimse vahiy incek demiyo zaten anladınmı kocum
Düzgün konuş sen ilk önce!
Bir şey mi dedik sanki hacker olmak öyle forumlarda konu açarak video izleyerek olmaz dedik. Yıllarını vermen gerek. Çok para bayılman gerek. Emek vermen gerek. Her şeyi göze alman gerek! Bunları yapacak potansiyel göremediğim için dedim.
Sen birkaç program öğren ingilizceni geliştir netten para kazan gerisini boşver. Bu kadarı bile uzunca süreni alacaktır emin ol!
eyvallah o konuda eminim dostum kendine iyi bak :D
Peki hacker olursan bu konudan devam ederiz :D
- 1
- 2