Arkaşlar hackerlar hakkında ki iyi kötü görüşüleriniz neler?
hackers
Bilgilerini iyi yönde kullananları tebrik eder başarılarının devamını diliyorum. Bir okul açıp bilgisayarı gerçekten iyi bilenleri hacker'lıkta eğitip daha çok iyi hacker'lardan çıkarabilirler.
Kötü hacker'lara tek sözüm var iyiler her zaman kazanır
Aslında soru yanlış olmuş ama ben düzelteyim.Bahsedilen kelime ikiye ayrılır.İyi olanlar ve kötü olanlar olarak.İyi olanlara gelince bu insanlar sadece ama sadece savunma amaçlı hizmet verirler ve gerekirse legal olarak saldırıda yaparlar tabi bazılarıda vatan mücadelesi adına saldırıda yapabilirler.Diğer ikinci grup ise ki bunlar kötü olanlar olarak adlandırılır.Bunların amacı ise sadece ve sadece herkim olursa olsun zarar vermektir.Hertürlü zarar vermeye müsait ve meyilli grup.Hırsızlık,Dolandırıcılık,kişisel gizliliğe saldırı vs.vs.Bu durumda iyiler için iyi kötüler içinde kötü görüşler hakim olacaktır.
keşke bir hacker kadar bilgim olsaydıda o bilgimi iyi yönde kullansaydıml:))))))
stickerkeşke bir hacker kadar bilgim olsaydıda o bilgimi iyi yönde kullansaydıml:))))))Niyet hayırsa akıbetde hayır olur
iide legal olursa adamda uğraşma isteği olmuyor...örneğin devlet yada okul görev verip aynı şeyi istese yapılmaz yasak olunca cazip oluyor...
Küçük bir Hacker olsanız ilk ne yapardınız ? Ben okul notlarımı düzeltirdim
öööömmmmeeeerrrr mühiş bi düşünce okul notlarını düzeltmek
çeşke biran önce bilg. programcılığını okusamda programcı olsam hayalim microsoftta programcı olarak çalışmak
net24çeşke biran önce bilg. programcılığını okusamda programcı olsam hayalim microsoftta programcı olarak çalışhadi inşallah kariyerinde başarılar
enes39hadi inşallah kariyerinde başarıteşekkürler
daha yolun başındayım orta son dayım
net24 hayal kurmak güzel ama kaptırma kendini bence :) sonra üzülebilirsin...
Bilgisayar bilgim çok fazla değil ancak bildiklerim ölçüsünde şunu söyleyeyim; hacker olan kişi, gerçekten iyi bir bilgisi varsa öyle kişisel kullanıcıları falan tehdit etmez. Büyük işleri yapar. Küçük şeylerle "lamer" diye aşağılanan kişiler, sağdan soldan elalemin yazdığı kodları sadece çalıştırıp kendini bir şey yapmış sayan tipler yapar. Onun dışında hacker olmak yasaklanmamalı, aksine organize edilmeli bence ki illegal faaliyetler de önlensin. ;)