arkadaşlar belki konuyu yanlış yere açtım ama kusura bakmayın.acil yardıma ihtiyacım var.konu şöyle; birisi benim msn şifremi çaldı ve bnim adıma başkalarıyla konuşmasından korkuyorum.biz arkadaşlarla muhabbet ederken birdenbire bu adam benim adıma konuşmaya başladı ve şu an msn şifrem bu adamın elinde.bnim adıma başkalarıyla konuşmasından korkuyorum.şu an bu adresimi kullanabiliyorum ama şifrem adamın elinde.adamın şifremi kullanmasını nasıl engelleyebilirim.acaba bunun bi yolu var mı lütfen yardım edin... ayrıca şifre hacklenmesine karşı koruyucu bi program var mı ? yardım ederseniz sevinirim
hacklendim lütfen yardım !
Öncelikle Geçmiş Olsun.Hesap Şifreniz değiştirilmiş mi yoksa aynı şifre ile sizde giriş yapabiliyor musunuz? Eğer hem siz hem de başka bir şahıs hesabınıza giriş yapıyor ise bu linkten
hesap hizmetlerine girerek ''hesabınızı kapatın'' sekmesine tıklamak sureti ile işlemi gerçekleştirebilirsiniz.Ayrıca aynı linkten parola sıfırlama yönergelerini de kullanabilirsiniz.
yapacağın ilk şey hesabını kapatmak olmalı
çok sağolun arkadaşlar çok teşekkür ederim. (bu arada eski şifremi hala kullanabiliyorum)
o zaman Editör arkadaşın verdigi link te şifre sıfırlama var oradan şifreni sıfırlayabilirsin veya
buradaki gibi seceneklere tıklayıp sonrada
kişisel bilgilerinizi düzenlerin e tıklayıp
şifre degiştirmeyi seçip gerekli yerleri doldurup şifrenizi degiştire bilirsiniz
geçmiş olsun
Arkadaşlar yardımcı olmuşlar bir hatırlatma yapıyım hesap kapatmak sadace hotmaili yani mail hesabını kapatır unutmayalım hesap kapatıldıktan sonra messenger kullanılmaya devam eder.
ya arkadaşlar ben şimdi seçeneklerden kişisel bilgilerinizi görüntüleyin ve düzenleyin ksımına giriyorum.ama sadece yükleniyor diyo o kadar yani hesap bilgilerim çıkmıyo napcam şimdi yardımcı olur musunuz
Bu Türkiye'deki baglantı sorunlarından kaynaklanmaktadır.Çoğu zaman Hesap bilgileri bölümüne girildiği halde sayfanın yüklemeye devam etmesi son bulmamaktadır.Bunun için yapabileceğiniz Eğer mümkün ise Yurtdışında bulunan ikinci bir şahıs ile durumu paylaşıp sizin adınıza yönergeleri uygulamasını talep edebilirsiniz.Türkiye harici ülkelerde Hesap sayfasında problem yaşanmamaktadır.
ben girebiliyorum Türkiye den ama sayfa yüklenirken bazen yüklenemiyor diyor tekrar deneyince uzun da sürse giriyor ama bayağı yavaş bir bağlantı çok bekletiyor
Turkiye den gırebılıyorum derken,nerdesın yurtdışında mı?
teşekkürler arkadaşlar yardımcı olduğunuz için :)
arkadaşım ne oldu sorununu çözdün mü?
çözdüm çözdüm çok teşekkürler :)
senin adına sevindim geçmiş olsun.
eski bir yazıya cevap vermiş olucam ama yinede vermem gerektiğini düşündüm. eğer bir hacker msn adresini hacklerse kesinlikle giriş şifreni gizli sorunu ve ikinci mail adresini (parola sıfırlamaman için) değiştirecektir (en azından ben bunları yapıyorum :D). bu olayda bize şu olasılıkları gösteriyor
1. olasılık
gerçekten hacklenmişseniz sizi hackleyen şahıs tam bir amatör :D. ben olsam sahte bir e posta atarım mailime inandırıcı bişey (xss yada fake mail) tutar onu hacklerim görsün abisiyle oynamamayı :D.
2. olasılık aslında hacklenmediniz messenger discovery isimli bir programla birisi size şaka yapıyor kendisini siz konuşmuş gibi gösteriyor. zaten siz msn de iken birisinin sizin adınıza konuştuğunu görüyorsanız bu kesinlikle messenger discovery işidir telaş yapmaya gerek yok karşıdaki konuştuğunuz kişi yapıyor bu işi bir küfür basın geçin elemana. bıraksın çocukluk yapmayı :)
Senin sorununun caresi yok.
1 gizli soru ve cevabi degistirmen sart
2 varsa 2 ci mail adresi verdinse degistirmen sart
3 sifreni degistirmen sart
4 bilgisayarini güvenlige alman sart (Antivirus, guvenlik duvari, windows update, spyware, malware korumalari)
Sifre degistirmeyi dahi bilmedigine göre senin sorununun caresi yok demekdir
arkadaşlar bana bi konuda yardımcı olursanıs sevinirim benim msnim calındı şifre ve gisli sorusunu degişmişler msnimi tekrar nasıl alablirim yardımcı olurmusunus lütfen:(:(:(