Arkadaşlar benim iki arkadaşımın msn i hacklendi sürekli mailler ve çevrimdışı iletiler alıyorum (arkadaşlarımın msn leri çevrimdışı görünüyor ve bana ileti geliyor) bunlar genelde reklam içerikli ve link olarak geliyor hiçbirine tıklamadım tabi hemen siliyorum bunların bana gelmesini nasıl engellerim çünkü mail silmekten bıktım usandım artık
Hacklenen msn ler
Arkadaşlarının o msn'lerini listenden engelleyip sil..
Mail olarak geldiğinde de o adresi spam olarak belirlersen o mailler gelirken sen görmezsin ve zamanla spam'den de silinir..
o msn ler hacklenmemiştir bazı siteler gönderio biliorum
Virüste olabilir.
KasperSky ile PC ni taratsana bi güvenli kipte
erci_yesArkadaşlar benim iki arkadaşımın msn i hacklendi sürekli mailler ve çevrimdışı iletiler alıyorum (arkadaşlarımın msn leri çevrimdışı görünüyor ve bana ileti geliyor) bunlar genelde reklam içerikli ve link olarak geliyor hiçbirine tıklamadım tabi hemen siliyorum bunların bana gelmesini nasıl engellerim çünkü mail silmekten bıktım usandım artık"Microsoft Corporation'un Türkiye Temsilciliği İstanbul’du. Bu şirkete yazı yazarak, şifresi çalınan kişinin adresini kullanan kişilerin IP numaralarının tarih, ve saat detayları ile birlikte savcılığımıza gönderilmesini rica ediyoruz. Yaptığımız başvuru üzerine şirket, IP noların, tarih ve saatlerin olduğu dökümü bize gönderiyor. Daha sonra IP noları, karşısındaki tarih ve saatleri İl Telekom Müdürlüklerine göndererek kullanıcıları tespit ediyoruz"Belki bu bir işe yarar...
İnternetKurduevet Ankara Savcılığı'nın bunla ilgili işlemleri var yani dediğinizi mahkeme yoluyla yapabilirsiniz.erci_yesArkadaşlar benim iki arkadaşımın msn i hacklendi sürekli mailler ve çevrimdışı iletiler alıyorum (arkadaşlarımın msn leri çevrimdışı görünüyor ve bana ileti geliyor) bunlar genelde reklam içerikli ve link olarak geliyor hiçbirine tıklamadım tabi hemen siliyorum bunların bana gelmesini nasıl engellerim çünkü mail silmekten bıktım usandım artık"Microsoft Corporation'un Türkiye Temsilciliği İstanbul’du. Bu şirkete yazı yazarak, şifresi çalınan kişinin adresini kullanan kişilerin IP numaralarının tarih, ve saat detayları ile birlikte savcılığımıza gönderilmesini rica ediyoruz. Yaptığımız başvuru üzerine şirket, IP noların, tarih ve saatlerin olduğu dökümü bize gönderiyor. Daha sonra IP noları, karşısındaki tarih ve saatleri İl Telekom Müdürlüklerine göndererek kullanıcıları tespit ediyoruz"Belki bu bir işe yarar...
Bu tür hacklenma olaylarını artık savcılık tarafından ilgileniyor.Benim başıma böyle bir şey gelirse bu işle uğraşırım.
RapGenC
İstisnalar Kaideyi Bozmaz...
MSN hack diye birşey yoktur. Hacker diye adlandırılan "gerçek" hackerler, mail adresi şifresi kırmaya tenezül edecek kadar düz mantık, seviyesiz, boş ve aptal değillerdir. Kim ki senin MSN'i hacklerim, şunun MSN'i hackledim bıt bıt diyorsa bilin ki hiçbir şeyden haberi olmayan lamerin tekidir. Gerçek anlamda hacker sıfatını alan kişilerin çoğu güvenlik yazılımı firmalarında, Microsoft, IBM gibi firmalarda teknik eleman olarak çalışmaktadır. MSN hesabı için crack yapıldı denilebilir. O da kullanıcının hatasıdır. Ya şifresi/gizli sorusunun cevabı çok basittir ya da şifresini girerken gerekli önlemleri almıyordur. Bu kadar.
Kal-El.
AdRaMiTiHaklısın...Bir hacker'ın asla bir msn ile uğracak vakti yoktur ki bu çok basit bir iştir. Onlar sitelere exploit atarlar msn çekirdek gibi kalır. Bende msn şifresi çalmaya hack demem, kullanıcı kendi eliyle vermiştir bu cevaba bende katılıyorum. Geçmiş olsun ne diyelim.....İnternetKurtuBu tür hacklenma olaylarını artık savcılık tarafından ilgileniyor.Benim başıma böyle bir şey gelirse bu işle uğraşırım.Şayet Senin msn'ne öyle bir şey olmus olsa istediğin kadar uğras adam cafeden girdikten sonra eğer gerçekten BLACK HACKER İSe sonuc 0 olucak Bu işi biliyorsa zaten yakalanmaz .. Ama evden kendi ip numarası ve diğer bilğileri değiştirmediyse orası ona kalmıs =) Arkadaşımızın Konusuna dönücek olursak Arkadaşım Bu Dediğim bugüne kadar arkasında durdum daimada durucağım. Msn hack bence yok bir insan bence kendi acıkları yüzünden Msn'sinden olur.Nasılmı sen giderde bir xss'ye tıklarsan veya bir fake'e şifreni girip senin msn'nen çalınırsa buna ben Hack demem Kullanıcı kendi elleriyle vermiştir ;) Bilmem anlatabiliyormuyum demek istediğimi.HAKSIZSAM SÖYLEYİN