Çok yakın bir kız arkadaşımın MSN i hacklendi.Ardından FaceBook adresi hackleyenin nasıl yaptığını bilmiyorum. Ama kızın hakkında atıp tutuyor. Savcılığa şikayette bulunuldu fakat kanıt olarak bazı msn günlük konuşmaları vs. derlenmeye çalışıyor Acaba MSN e ne zaman girdiği hangi ip adresinden girildiği vb. bazı dökümanlari gösterebilecek bir program varmı. Dediğim Gibi temel amaç kimin girdiği ve nasil girdiği msn facebook önemli değil. Yardımlarınızı Bekliyorum LÜTFEN YARDİM EDİN...
Hacklenmiş PC..
bu kaydetme işlemini ''KEYLOGGER'' programı aracılığıyla yapabilirsiniz.
forum kurallarına aykırı olduğundan size site veremicem ancak google'dan küçük bir arama yaparsanız geniş kapsamlı bilgilere ulaşabilirsiniz.
qatibimiz Doqru SoyLemis Msn Hacq Diye Bir Sey Yoqtur MuhtemeLen MSn Den Bir Sey aLırken İcinde qeyLoqer Vs ProqramLarı İcine AtmısLardın Senin Arqadasında aLmıstır Farq Etmeden Ve Yine qatibimizin Dediqi qibi Yapanı Siz DeqiL SavvıLıq BuLacaq İyi ForumLar.
MSN HACK Vardır kardeşim!!!!!!!!!!!!!!!!
Benim başıma geleni benden daha iyi bilemezsin ama benim bildiğim MSN HACK VAR...
MSN HACK Vardır kardeşim!!!!!!!!!!!!!!!!msn lerı hacklemek ıcın hack programı yok arkadasım bunu bıl ılk basta . sadece hacklemek ıcın yontemler var sonucta yontemlerde sans faktorune baglı bıraz . ama msn hack programı dıye bısı yok bazı yontemlerle msn yı ele gecırebılıyor buna hack denıyor mıllete sanıyor hack programı var .Benim başıma geleni benden daha iyi bilemezsin ama benim bildiğim MSN HACK VAR...
bu bırkac yolla olur . bu ısler genel de yakın arkadasların dan suphelen . genel bu ısler yakın dostlardan gelır . tanı ıstısna . bunu yapması ıcın senın pc ne trojen yedırmesı lazım ama ne sekılde o kısıye baglı . yada keyloger yuklemesı lazım senın pc ye o da o ısı yapan kısıye baglı sana trojenlı veya keylogerlı bır paylasım yapacak vede sen o trojenı yemen lazım o sekılde senın bılgılerını ele gecırır ......
yada bılgısayarın paylasıma acıksa uzaktan erısım vs acıksa o yontemlede pc ne ulasabılır ... butun bunları engellemek senın elınde ... farkında olmadıgın msn den aldıgın resım trojen yuvası olabılır . bılemezsın . trojenın gorevını herkez bılır . bazı derlerkı trojen zararsız trojen sen gec zararsızı trojenın amacı karsı pc ye sızmak ıcın karsı pc ye uzaktan ulasım amaclı yapılmıs programlardır .....
ıste hack bu yontemlerle oluyor . msn sıfresını tarayan yada msn adresını yazınca hack yapacak bısı yok oyle olsaydı pıyasada msn kullanımı kalmazdı .. herkeze yaparlardı ozellıkle hackedler zevk amaclı yapardı......
her programı ındırırsen vede ındırdıgın programı adam akıllı tarayan yazılımın yoksa . pc trojen yuvası olur .eeh halıyle butur vakkalar kacınılmaz olur. ama hıcbır sekılde trojen yemeden yada pc ye sızıp kısısel bılgılerı calmadan bısı yapılamaz. ozellıkle buyuk tehlıkeler msn hotmail uzantılı msnlerden gelıyor . facebok gorundugu kadar masum degıl . hacked dostudur facebook googlenın oldugu gıbıı .
sen guncel yazılımı pc ne kur . ve pcnı paylasımlarını kapat tellnet , Uzaktan Erişim Otomatik Bağlantı Yöneticisi , Uzaktan Kayıt Defteri bunları devre dısı bırak . hıcbısı olmaz . vede modem arayuzne gırmemelerı ıcın mutlaka sıfre koy ve bol kombınasyonlu olsun . sık sık sıfre degıstır . genelde aırtıes de sıfre koymayanlar var bu sayede portları acabılıyorlar . oyuzden mutlaka sıfre koy ozellıkle modemın aırtıes ...