arkadaşlar benim bu konuyu açmamın sebebi biraz eylence biraz işlemci fanımın azizligi [fan çalışmasına rahmen oyundanken reset atıyordu reset sonrası resimdir]
sizin işlemciniz en fazla kaç dereceye ulaştı
arkadaşlar benim bu konuyu açmamın sebebi biraz eylence biraz işlemci fanımın azizligi [fan çalışmasına rahmen oyundanken reset atıyordu reset sonrası resimdir]
sizin işlemciniz en fazla kaç dereceye ulaştı
ben resim göremiyorum...waybe kardeş bide sen bak görebiliyomusun...
ewet biraz kücük cıkmış ama 1çekirdek 104 2. çekirdek 91 derece
[resmi düzeltmeye çalışcam]
Anakart 15 °CPU 8 °C (46 °F)C (59 °F)CPU #1 / Çekirdek #1 26 °C (79 °F)CPU #1 / Çekirdek #2 25 °C (77 °F)
nasıl arkadaşlar benim işlemci ısısı...sabahtan beridir çalışan bir bilgisayarın işlemci ısısıdır..gözünüz,gönlünüz açılsın..bilgisayarımla gurur duyuyorumhehe
waybeewet biraz kücük cıkmış ama 1çekirdek 104 2. çekirdek 91 derecenapıyon peki waybe kardeş ekmekmi pişirecen[resmi düzeltmeye çalışcam]
yada benim prog. yanlış ölüm yapıyo spedd fan
waybe kardeş sen o bilgisayarda unmu öğütüyosun..nasıl çalışıyoki o bilgisayar98 derece ısım olur..bi çay suyu koyda o işlemciye çay içelim çekirdekler benden..:)))))))
undercover oyununu oynuyordum 1saat oldu olmadı sistem kapandı açtıgımda everest programı bu derecyi yakaladı şansım varmış işlemcim yanmamış sagolsun Ahmet abi yenini işlemç fanı önedi
ya benim cekirdeklerden biri 45 diğeri 33 lerde felan stopluo max 69 gordum de anakart cok ısınıo bazen ekran kartını gecio ekran kartı 50 lerde dolasırken anakart 80 lere yaklasık oluo bazen ama performansa kaybı olmuo dizimin ustunde kullandıım için olan bana oluo
diz üstlerinde yanlış olan bişey var bendede aynı sorunlar oluyo lap top umda 75 80 diyo ne reset ne performans kaybı bi gün elimde kalacak kmorkuyom
_cypher_ya benim cekirdeklerden biri 45 diğeri 33 lerde felan stopluo max 69 gordum de anakart cok ısınıo bazen ekran kartını gecio ekran kartı 50 lerde dolasırken anakart 80 lere yaklasık oluo bazen ama performansa kaybı olmuo dizimin ustunde kullandıım için olan bana oluosenide görürüz kardeş dizinin üstünden alıp yerlere vuracağın günleri...çünkü kalitesi nolursa olsun şarjlıpil(nikel.kadmiyum ....vs)sonuçta ömrü kısıtlı ürünlerdir...helede oyun oynuyorsan tamamdır...şaşıyorum laptopla oyun oynayana..çünkü adı nolursa olsun onlkar iş makinesidir..inşallah ömrü uzun olurda paran yanına kalır
bende hiç ısıdan dolayı rest atma olmadı.gördüüm en fazla 60 derece falandır.şuandada core1 30 core2 29.
En fazla 40 derece gördüm temmuz sıcağında :)