Biraz eğlenelim ben bir kaç örnek vereyim
1.İntel=dantel
2.İntel fuat kor
3.İntel penry çamaşır suyu
4.İntel Doğal core
gibi sizde örnekler yazarsanız sevinirim
Biraz eğlenelim ben bir kaç örnek vereyim
1.İntel=dantel
2.İntel fuat kor
3.İntel penry çamaşır suyu
4.İntel Doğal core
gibi sizde örnekler yazarsanız sevinirim
Evet biraz dandik oldu ama olsun yeni uyandığım için güzel uyduramadım.Sizlerinde katkılarını bekliyorum.
toshiba =tosun
sanırım çok kötü oldu
Dj_Eğritoshiba =tosunyoo bende de Toshiba laptop var kısaca ona tosbaa diyorum, e kaç senelik yoldaşım, bi lakabı olmalıydı :)sanırım çok kötü
elvis32Dj_Eğritoshiba =tosunyoo bende de Toshiba laptop var kısaca ona tosbaa diyorum, e kaç senelik yoldaşım, bi lakabı olmalıydı :)sanırım çok kötü
Allah'ım bu ne?
çocuk sitesi olmuş iyice.
nightdarkAllah'ım bu ne?beğenemediniz mi?çocuk sitesi olmuş iyice.
Windows: vindoks
compaq: compak
nightdarkAllah'ım bu ne?haklısın, burası senin ölçülerini aşıyor, ben senin yerinde olsam burda bi saniye takılmazdım, vakit kaybı o bakımdan(!)çocuk sitesi olmuş iyice.
elvis32katılıyorum selim abinightdarkAllah'ım bu ne?haklısın, burası senin ölçülerini aşıyor, ben senin yerinde olsam burda bi saniye takılmazdım, vakit kaybı o bakımdan(!)çocuk sitesi olmuş iyice.
nightdarkAllah'ım bu ne?adı üstünde burası konu dışı bölümü madem çocuk bölümü burası neden yazı yazıyorsunçocuk sitesi olmuş iyice.
elvis32elvis sen bide üniversite okuyormuşun sadece gülüyorum üniversite gençligine bak intel:dantel süpersiniz devam..nightdarkAllah'ım bu ne?haklısın, burası senin ölçülerini aşıyor, ben senin yerinde olsam burda bi saniye takılmazdım, vakit kaybı o bakımdan(!)çocuk sitesi olmuş iyice.
nightdarkelvis32güzel kardeşim üniversite gençliğiyle ne alakası var, alt tarafı burada eğleniyoruz, dert mi oldu sana? hoşuna gitmiyorsa yazma bir şey git başka konuya bak, yazma zahmetinde niye bulunuyorsun, yazık değil mi o güzel parmaklarına? hem sayende bizi de yoruyorsun burda sana laf yetiştiriyoruz başka işimiz yokmuş gibi... Sana bi önerim var hem gayet akıllıca bir öneri: Beğenmediğin çocukça bulduğun konulara yorum yazma zahmetinde bulunma. Yazarsan da biz zahmette bulunup cevabını vereceğiz sana zira.elvis sen bide üniversite okuyormuşun sadece gülüyorum üniversite gençligine bak intel:dantel süpersiniz devam..nightdarkAllah'ım bu ne?haklısın, burası senin ölçülerini aşıyor, ben senin yerinde olsam burda bi saniye takılmazdım, vakit kaybı o bakımdan(!)çocuk sitesi olmuş iyice.
evet bencede ya konu dışı adı üstünde konusların dışısı
madem cocuk sitesini beyenmiyosun chipi beyenen böyle beyensin yoksa sen bu siteyi karalamayamı çalışıyosun kendine gel lütfen
yakuza_evet bencede ya konu dışı adı üstünde konusların dışısıarkadaşım acayip acayip konuşuyorsun karalayıp napacam bana ne yararı olacak paronayaklaşmayın.
madem cocuk sitesini beyenmiyosun chipi beyenen böyle beyensin yoksa sen bu siteyi karalamayamı çalışıyosun kendine gel lüben memnun olmadıgımı söyledim ,çok çocukca başlıklar oldugunu belirttim bu kadar uzatmadınında manası yok şahsi görüşümdür.
Konu lakap takmaydı ama siz çocuk sitesi diye taktınız siteye.
ğer beğenmiyorsanız gidin sizi zorlayan mı var ya!?
XxXDaRKoXxXKonu lakap takmaydı ama siz çocuk sitesi diye taktınız siteye.wallahi ben sölicektim darko kardeşim söyledi saol darkoğer beğenmiyorsanız gidin sizi zorlayan mı var ya!?
bencede yani beyenmiyosan cvp nie yazıyosunuki bazı düşüncelerini kendine sakla lutfen
neyse konuyu uzatmanın anlamı yok güzelim konuyu bi çocuk meselesiyle berbat ettin
Bu konunun çok uzadığını düşünüyorum. Burası konu dışı bölümüdür.İsteyen istediği kadar konu açabilir (forum kuralları çerçevesinde). Cevap verip vermemek size kalmıştır. Ama bu şekilde aşağılayıcı, rencide edici konuşmalara müsahade etmem. Lütfen asıl konuya geri dönün
ee arkadaşlar aklına başka lakap gelen varsa ise yazsın