busene biriciyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Hadise Düm Tek Tek diyor!
- 1
- 2
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
347 mesaj
Hallederiz_87Şu çirkinin neresini begenirsiniz bréé anlamam anlamakta istemem "allahın melezi" yurt dışından ithalat yaptığımız güya sanatçı bozuntuları işte ne olcakk "Türkiyeyimi kurtaracak" temsil bile edemiyor etmesinde zatii..bir de bu şahıs özel mesajla beni tehdit ediyor onun mesajından alıntı yaptım fikrine karşı çıktım diye(bu arada o mesaj çoktan uçmuş orası ayrı)...işte size chip...Sömürgeci İngilizceye hayır Özgür Türkçeye evet...
"TRT" yeni kanalın ve kanalların hayırlı olmasın..
wakefieldbir de bu şahıs özel mesajla beni tehdit ediyor onun mesajından alıntı yaptım fikrine karşı çıktım diye(bu arada o mesaj çoktan uçmuş orası ayrı)...işte size chip...Sana son kez sesleniyorum doğru okumasını yazmasını öğretirim sana haddini bil béé bide kalkmış beni şikayet ediyorsun..1)fikrime karşı çıkmadın açıkca kişiliğime saldırdın resmini koy,can sıkma felan vs... 2)Özel msj seni felan tehdit ettiğim yokk 3)Bakıyorum hem suçlusun hemde güçlü..
Selçuk İslamoğluNasıl yani?Recep Baltaş'a bi danışın
Banlandı
347 mesaj
Hallederiz_87Sana son kez sesleniyorum doğru okumasını yazmasını öğretirim sana haddini bil béé bide kalkmış beni şikayet ediyorsun..1)fikrime karşı çıkmadın açıkca kişiliğime saldırdın resmini koy,can sıkma felan vs... 2)Özel msj seni felan tehdit ettiğim yokk 3)Bakıyorum hem suçlusun hemde güçlü..daha önceki mesajında bree kelimesi vardı bir garip geldi açıkçası sanki yabancı gibi...ayrıca sen koy resmini çok meraklıysan sen de benim canımı sıkma ayrıcada..ayıracak vaktim yok...
Taze Üye
8 mesaj
Bence şarkı güzel.Derece yaparız gibi geliyor.
Yıllanmış Üye
1,947 mesaj
hergun dınlıyorum ve şimdi yıne...harıka bır muzık ,harıka bır beste,harıka hadise e daha ne olsun...:))
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,618 mesaj
ben hadiseyi çok severim..
Yıllanmış Üye
1,947 mesaj
01apachiben hadiseyi çok severim..apachi bende seviyorum ne olucak hım?
Üye
91 mesaj
sesi güzel ama şarkıyı pek beğenmedim yine de kazanmasını isteriz tabi :)
Yıllanmış Üye
1,624 mesaj
tehdit varsa birinin olaya el atması gerekiyor şarkı güzel olmuş hadiseye başarılar.asılmayın yengenize bakayım alırım ayağımın altına:D:d
Yıllanmış Üye
1,947 mesaj
başbakanımızın son günlerde çektiği restler ve yaptığı fevri davranışlar hadisenın uzerinde bır etki yaratabilir benımle aynı düşüncede olan????
Taze Üye
18 mesaj
Bu parçayla zor ama belki transparan bir elbise+seksi bir dans günü kurtarır!
Banlandı
347 mesaj
kryptexBu parçayla zor ama belki transparan bir elbise+seksi bir dans günü kurtarır!illa çıkıyor işte biryerden bir çatlak ses...ne yaparsın dünya kusursuz değil ki..neymiş şarkı güzel değilmiş..git o zaman daha iyisini yaz arkadaşım...
- 1
- 2