baran101010herzamanki gibi siyaset konuştu hadisenin bir suçuAynen öyle yakabul ediyorum performans çok çok iyiydi diyemem ama çok içten söyledi ya bana göre çok iyi yapmaya çalıştığı çok belliydi heycanı vs.
bu tecrübeyle oraya gelmesi bence büyük başarı çok zor ülkelerden puan çıkarttık.
fakat sanat a da önem veren vardı çünkü Azerbeycan ı seven kaç ülke olabilirki.
iyi bir puanla 2. oldular.
her nekadar siyaset konuşsada Norveçli çocuk hakketti bana göre biraz ukala felan ama.
Hadise'nin Performansı yeterince iyi değilmiş :(
- 1
- 2
Bu kadar detoneyle Bulent Ersoy un karsisinda soylese varin gerisini siz dusunun :) Bu performansa bu sira cok iyi...
girayhan80Bu kadar detoneyle Bulent Ersoy un karsisinda soylese varin gerisini siz dusunun :) Bu performansa bu sira cok iyi...aman diyim kan çıkar...
matrax-38Azerbaycan'ın şarkısı ne güzeldi ya.. aferin Aysel:)Arash ın etkisi çok büyük.
matrax-38Azerbaycan'ın şarkısı ne güzeldi ya.. aferin Aysel:)aynen
bence 1. azerbaycan olmalıydı
kıyafet berbat olmasa bile önplanda olan bir sanatçının arkadaki dansçılarla aynı renkde ve aynı model kıyfette olmaması gerekir dikkat edin diğer yarışmacılara dansçılarla aynı kıyafeti giyen yokdu.
bence 4. olmak bile bu performansla büyük başarı.hadise den hiç eser yoktu.korograf çok kötüydü.hele arkada ki vokal assolist gibi hadiseden çok ön plandaydı
Tahminlerim doğru çıktı hadise ilk 3 e giremedi,keşke birinci olsaydı çok istemiştim ama performansı kötüydü açıkcası.İlk müzik girdi bir coşku oldu hadise başladı söylemeye fıs,sanki erkek gibi söylüyordu çok detone oldu.Kabaca söyledi, halbuki diger şarkıcılarda canlı söylüyordu ama hiç seslerinden taviz vermediler.Hadise söylemeye başlayınca dedim yok ilk üç yattı.Sanırım hadise üzerinde oluşan yoğun baskıdan dolayı böyle söyledi.Erkek gibi sesini bastırmaya çalıştı.Heleki dün tek tek derken bağırdı resmen ,kulağa çok kötü geldi.Neyse artık seneye şansımızı denicez.
diğer şarkıcıların sesi sanki banttan çıkıyormuş gibi iyiydi, ama hadise için aynı şeyi söleyemicem.bir de ben eurovisiona eğlence gözüyle bakıyorum.oyların nasıl verildiğini biliyorsunuz.
oLc001ReiSEn Başından Beri 1.Olamayacağını Biliyordum. Neden ? : Her Sene Olduğu Gibi Aynı Irk'tan Olan Ülkeler Birbirlerini Tutuyor.Allah allah, İran'lı Arash ile birlikte söyleyen Azerbaycan'lı Aysel, nasıl 2. oldu o zaman?Değişik bir bakış açısı vereyim mesela size: "Müzik yüzünden olmasın?"
sakarboybu tecrübeyle oraya gelmesi bence büyük başarı çok zor ülkelerden puan çıkarttık.Onun büyük nedenlerinden biri de Hadise'nin ülkeleri dolaşıp oy dilenmesi gibi geliyor bana.Bu arada Norveç kesinlikle hak etti. Ama Fransa ve Birleşik Krallık daha yukarıda olmalıydı. Hadise'nin performansı da, yarı finale göre daha iyi olsa da, berbattı. Şarkı için de tamamen Selçuk İslamoğlu'ya katılıyorum.
Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 17 Mayıs 2009 18:01
JADEXHadisenin derdi Eurovisionu kazanmak değildi zaten TRT'nin imkanlarını kullanarak çok güzel reklam yaptı istese bu kadarına parası yetmezdi bile.
JADEXHadisenin derdi Eurovisionu kazanmak değildi zaten TRT'nin imkanlarını kullanarak çok güzel reklam yaptı istese bu kadarına parası yetmezdi bile.Öyle olduğunu düşünmüyorum. Kızı oradan oraya koşturan TRT'nin kendisidir yine.Bence Hadise elinden gelebilenin en iyisini yine yaptı. Sonuçta o şarkıyı Hadise değil, biz seçtik. Ama rakiplerin daha başarılı olması Hadise'nin başarısız olduğunu göstermez. Bkz. Fransa'nın şarkısı da oldukça sağlamdı ama 8. oldu. Neden? Herkesin zevkine uymadı. Bize de... Demek ki, Düm tek tek de herkesin zevkine uymayabilir. 25 arasından 4. olmak çok çok iyi bir sonuç... Sonuncu bitirdiğimiz yıllar çok geride değil.
- 1
- 2