Hakaret içeren yorumları ne amaçla onaylıyorsunuz?

KupaValesi
18-07-2010, 23:23   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
23 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2010

Apple değil Aptal. bakın yazımları bile benziyor. herşeyin en özgür olması için çıkarılan teknolojiler karşısında Apple denen firmanın yaptığı bu kesintiler saçma ötesi.en pahalı telefon ol. sonra da pilin değişmesin. dosya paylaşılmasın. hafızan genişletilmesin. video kaydet ama tv'de syredilmesin. radyo olmasın. bu kadar kısıtlı bir telefonu kullanmak bile aptallıktır. bu özellikler artık sıradan olmuşken Apple bu özellikleri koymuyor.saçma sapan bir cep telefonu apple. sırf gösteriş.hava. başka bir şey değil.apple kullananlar kusuruma bakmasınlar. kendileri teknolojiyi geriden takip etmeye devam etsinler.

nasıl bir haber editörü bu yorumu onaylayabilir. türkiyedeki birçok teknoloji sitesi sizi takip ediyor ve bu sizin kalitenizin hangi seviyede olduğunu gösteriyor. madem hakaret serbest bende edeyim o zaman?! bunu açıklamak isteyen bir yönetici varmı?

Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 19 Temmuz 2010 00:46
SaGoPa KaJMeR.
19-07-2010, 19:10   |  #2  
SaGoPa KaJMeR. avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,547 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2008

Kesinlikle Gözlerinden Kaçmıştır... Akşama kadar Senide Koyalım yorumları onayla ve senide görelim arkadaşım %100 Gözlerinden kaçmıştır Yada kesinlikle bir açıklaması vardır...