Yanlış anlaşılma yüzünden hep yamyam ağabey :D Arkadaş normal ramden bahsetmiş ben ekran kartından o yüzden. Çok sinir olmuştum :D
Haksızsam forumu bırakıyorum.
- 1
- 2
hmmm
iyi o halde kardeş kardeş foruma devam
ama anlamadan tartışmaya başllıyoruz hatamız burada
Kesinlikle haklısın :) hırs kötü.
ikinizde haksizsiniz ben hakliyim.
Yanlış anlaşılma yüzünden hep yamyam ağabey :D Arkadaş normal ramden bahsetmiş ben ekran kartından o yüzden. Çok sinir olmuştum :Bu durum aslında hoş bir durumdur. Neden derseniz bilimsel konularda tartışmak daima doğruyu bulmakta yardımcı olacaktır. Yeter ki kişisel mevzularda böyle tartışmalara meydan vermeyin.
UNUTMAYIN:
BİZLERİN BURAYA YAZMIŞ OLDUĞUMUZ ŞEYLER KAYITLARA GİRMEKTE VE KONU İLE İLGİLİ ARAŞTIRMA YAPMAK İSTEYEN BİR KİŞİNİN KARŞISINA ÇIKABİLMEKTEDİR. O KİŞİ BU KONUYU OKUDUKTAN SONRA BİLGİLENEBİLİR YA DA BİLİNÇSİZ KİŞİSEL TARTIŞMALARA TANIK OLABİLİR.
Şöyle bir olayda var.Bende hd6470m ve hd3000(onboard) olma üzere iki tane e.kartı var.Hd6470m normal durumda belleğinin bir kısmını hd3000e verir.Ama oyun açtığımda ekran kartı hd3000in önüne geçip çalışmaya başlar.Hd3000 ise ramsiz kalır.
Diğer bir olay ise anakart ve işletim sistemi desteğidir.Örn olarak HT destekliyen bir cpu ile win95 kullanırsam ht özelliğini kullanamam.Anakartım desteklemiyorsa da kullanamam.
Şimdi o arkadaşın anakartı daha fazla paylaşım ve atıyorum maks 6 gb ram destekliyorsa o ekran kartı yine 2gbda ramler ise 6 gbda kalacaktır
Yani %80den yukarı değerde haklısınız hocam (:
- 1
- 2