Hala eski programlar geliyor!!!

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
gunaysay
08-09-2005, 18:36   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
716 mesaj

Bir bilgisayar dergisinin cd dağıtmasının amacı müşterilerini dergide anlatılan yazılımları internetten indirme derdinden kurtarmaktır...
cd de bir de "ingilizce" Basic kit bulunmasına rağmen içerdiği yazılımların bazıları eski sürüm... bunun amacı nedir?
taş çatlasa 100 tane yazılımı web sitelerine giderek güncel sürümlerini kontrol edip varsa indirmek zor olmamalı...
yazılımı güncellememek müşteriye hakarettir. al sen bununla idare et demektir...
nasıl aldığımız dergi her ay başka sayısıyla çıkıyorsa, eski dergi verilmiyorsa verilen cdler de güncellenmiş olmalıdır.

mesela bu ayki cdlerde olanlar:
Winamp 5.092 [YENİ]
Nero 6.6.0.12
K-Lite CodecPack 2.35
Firefox 1.04
Audacity 1.2.2
VirtualDub 1.6.4

gözüme çarpanlar bunlar...
ve bu yazılımların üst sürümleri dergi çıkmasından en az 10 gün önce vardı!!! mesela 20 ağustos gibi...
yıllardır yapılan bu hatanın bir an önce düzeltilmesi dilekleriyle...

"Lütfen herkes görüşünü bildirsin"
Teşekürler...

dj8ugur
08-09-2005, 20:25   |  #2  
Yıllanmış Üye
126 mesaj

bende katılıyorum
Artık değişmesi gerek bence.

sehrikalp
08-09-2005, 22:54   |  #3  
Yıllanmış Üye
543 mesaj

Bu durum yıllardır devam ediyorsa eminim mantıklı bir açıklaması vardır. Örneğin; derginin baskıya hazırlanması veya baskıya verilmesi bu tarihlerden önce olabilir. CHIP gibi bir derginin: "Amaaan bu ay da geçen ayki sürümlerle idare etsinler, kim şimdi downloadla uğraşacak" gibi bir mentaliteyle hareket edeceğini sanmıyorum. Hakarete uğradığımızdan veya aşağılandığımızdan bahsetmeden önce daha makul bir şekilde sormanızı tavsiye ederim. Lütfen biraz daha yapıcı olalım, hemen yıkıp dağıtmayalım ortalığı. Ne dersiniz?

gunaysay
09-09-2005, 13:57   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
716 mesaj

buraya bu mesajın benzerini geçen sene de yazmıştım...
dediğim gibi bu yıllardır devam ediyor...
dergiye ödediğimiz paranın karşılığı her geçen ay azalmakta(2001 yılındaki dergilerin kalınlığını bilenler bilir)
bari burdan birazını kurtaralım...
yıkıcı olmamaya çalışıyorum...
inşallah kısa zamanda düzelirler...

sehrikalp
09-09-2005, 14:11   |  #5  
Yıllanmış Üye
543 mesaj

Bu durumda dergi görevlilerine iş düşüyor. İnşallah bir açıklama yaparlar. En azından böyle düşünen okuyucuların içi rahatlamış olur.

Banned
09-09-2005, 15:23   |  #6  
Banlandı
43,715 mesaj

Merhaba,

dergi CD'lerinin master'larını en geç her ayın 10'unda bitirmemiz gerekiyor, zira CD'lerin baskısı, zarf, ve etiket işlemleriyle birlikte oldukça uzun sürüyor. CD'yi hazırlayan arkadaşlarımız her ay en güncel yazılımları CD'ye koymaya çalışıyorlar. Bu konuda daha dikkatli olmaları için ilgili hatırlatmalar yapıldı. CD'lerde gördüğünüz eksikleri ve hataları lütfen buradan bildirmeye devam edin, gerekli düzeltmeler önümüzdeki sayılarda mutlaka yapılacaktır.

Teşekkürler,
CHIP

sehrikalp
09-09-2005, 15:31   |  #7  
Yıllanmış Üye
543 mesaj

Açıklamanız için teşekkür ederiz. gunaysay arkadaşımızın da içi rahatlamıştır. Nasıl olduğunu tahmin etmiştim ama kendilerinden duymak daha doğru tabii.

gunaysay
12-09-2005, 16:11   |  #8  
OP Yıllanmış Üye
716 mesaj

chip gibi kaliteli bir dergi bu tek denilebilecek falsosunu da düzeltmesi onu bir adım daha öne çıkaracaktır...
teşekkürler...