half life 2 oynarken save lediğimde ve tekrar save lediğim yerden devam ettiğimde, ekranın sağ ortasında şimdi hatırlayamadığım ingilizce bir ibare çıkıyor.(inaseble gibi birşey) ben hareket edebiliyorum,nesneler hareket edebiliyor misal; varilleri kaldırıyorum, tahtaları kırıyorum. ama kötü düşman askerleri,kuşlar,helikopterler hareket etmiyor. kötü düşman askerlerini filan öldürebiliyorum,öldürdükten sonra tekrar ateş ettiğimde cansız bedenleri hareket ediyor,kuşlar filanda ölüyor.ama hiç bir hareket yok.kuşlar yerinde,askerler oldukları yerde. bu nedir? neyin nesidir? ne ile alakalıdır? sağolun
half life 2 sorunu
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.sana tek bi soru oyun kaç cd idi beta olup olmadığını anlkamak için sordum ..ben o oyunu 2 kere bitirdim hiç senin dediğin gib problemle karşılaşmadım...bendeki yani tam versiyonu 4cd...
3 cd idi kurduğum oyun,beta gibi bir ibarede yok oyunda.
problem anlaşıldı 3 cd li half life beta herkese duyrulur oyunun aslı 4 cd dir..
nasıl olur? hiçbir ibare yok ama. herşey tam gibi.
galiba öyle.ben şimdi aldığım kişiye bunu nasıl anlatacağım.orijinali 4 cd ymiş dedeğimde,muhtemelen o "ne alakası var 3 cd ye sıkıştırılmışı bu" filan gibi birşey diyebilir.nasıl ispatlanabilir bu o adama.
ispatlarsın bendekide 4 cd sıkıştırılmış rar lanmış full hali..
oyunda black mesa east diye bi bölüm var. orada judith diye bi kadın size yol gösteriyo. asansöre kadar geliyo. asansörle aşağı inmek gerekiyo ama kadın burada donup kalıyo. noclip falan yazdım ben duvardan geçiyorum ama ilerlemem kadının benimle gelmesine bağlı galiba.o yüzden kitlendim kaldım.
bu sorunu nasıl aşabilirim.
yardımcı olursanız sevinirim.
buz_adam, aynı sorun bendeki HL2' dede sık sık başgösteriyor.Halada çözüm bulabilmiş değilim. Bende kadın daha asansöre yaklaşırken "save" ediyorum. Eğer takılırsa oyunu kapatıp yeniden "save" ettiğim yerden başlatıyorum.Bu sefer kadın insafamı geliyor nedir, asansöre biniyor...
ben bölümün başından load yaptım bi kaç kez gene de olmadı.
ama sonra senin dediğin gibi yaptım ne hşikmetse yedi.
teşekkür ederim
selam arkadaşlar oyunu dvd aldım arkadaşım kendi evinde oyunu bitirdi bana getirdiğinde aynı sorunlar ama kendi bilgisayarında sorun yok fireval açıksa güvenlik duvarı onları kapatın çözümü bu gibi a.l disable yazıyor sa çözümü bilmiyorum!!!!!!!! orjinal alalım multiplayer oynanmıyor