HALF LIFE EPISODE ONE Yardımı

Banned
16-08-2008, 14:14   |  #1  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
121 mesaj

Arkadaşlar ilk defa bu tür oyunlara başlıyorum,bunu aldım ama oynamasını bilmiyorum mesela ilk başta burada bi robot enkazdan çıkarıyor beni sonra kadın konuşuyor ve yukarı çıkıp kaçıyor bense elimde boş silah orada dönüp duruyor çıkamıyorum sinir oldum. Çıkış yolu yok "pull object mouse1 ve "pull object mouse2" yazıyor biişii anlmadım.

Bir de half life aldım kururken STEAM diye bşii kuruyor,ben online oyun sevmem acaba bu online oyun mu?

wickerman
16-08-2008, 17:33   |  #2  
Yıllanmış Üye
644 mesaj

Oyun tek kişilik veya ağda diğer insanlara karşı oynayabilirsiniz. Ağda oynamak isterseniz Steam'e ihtiyacınız olacak. İki kez bitirdim ama unutdum. Elinizde "antiyerçekimi" (gravity gun) var. Onunla platformda yer alan merdiveni aşağı düşürmeniz gerekiyordu sanırım.

Banned
16-08-2008, 17:40   |  #3  
OP Banlandı
121 mesaj

Başka bilgisi olan var mı?

Banned
16-08-2008, 20:04   |  #4  
OP Banlandı
121 mesaj

de hadii

Mairo
18-08-2008, 11:36   |  #5  
Mairo avatarı
Yıllanmış Üye
131 mesaj

Arkadaş haklı. Orada kadının tırmandığı yerin hemen yanında tahtalar var. Oraya doğru farenizin sol ya da sağ tuşla tıklayarak açmaya çalışın. Hemen demir bir korumalık önünüze inecek. Bu sayede yukarı çıkabilirsiniz. Ama arkadaşım bence Half-Life 2'yi oynarsan daha iyi olacak. En azından orada Gravity Gun'u nasıl detaylı kullanabileceğin anlatılıyor. Hemde hikaye olarak daha iyi kavrarsın. Çünkü Episode 1'de tam 3 saat boyunca o elindeki gravity gun dışında başka bir silah kullanmıyorsun. Şu an zorlanıyorsan ileriki zamanlarda hayli hayli zorlanırsın. Half-Life 2 ile başlaman daha iyi. Mantığı kolayca kavrarsın.

Kendine iyi bak.