Half Life Oyun Teknolojisinde Son Adım

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Mdg
18-04-2006, 03:28   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
258 mesaj

Far-Cry içinde  öyle denilmişti  öylede  oldu  oyunu  düşük sistemde bitiriyorsun
yeni bir sistemde  full açınca  resmen başka bi oyun karşılıyor seni
Cry-Sis 'de öyle olacak gibi

Banned
18-04-2006, 05:48   |  #27  
Banlandı
1,204 mesaj

dx10 piyasada ne gtx bırakır ne xtx

ufuks
18-04-2006, 13:33   |  #28  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,430 mesaj

Arkadaşlar pek fazla fark olmayacak bence.Direct x10 oldu diye crossfire mı yapılır.CU_GS7ninde dediği gibi aynen devam.Zorlarsa oyunun grafikleri zorlar.

lazrailefsanesi
18-04-2006, 17:10   |  #29  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,393 mesaj

Ben ezelden slı crossfire gıcık oldugum icin bu konuya girmeyecem :P Direct x10.a.b.c cıkacak biz onları yükleyecegiz bi sekilde oynayacagız.Oyunda gordugum kadarıyla 64 bit olcagı kesin gibime geliyor.Dinamik ısık var yani oynarken gunes doguyo,batıyo ve bu arada sizde ormanı biri ısıgı kısmıs gıbı degil agacların arasından gelen gunesi agacın kestigi yerde golgeyi dinamik olarak goruyorsunuz,ayrıca oyunda hersey etkilesimli.Level in dedigine gore ( sahıs gozleriyle gormus ben gormedigim icin hala inanamıyorum) agacların yapraklarına dokundugunuzda hareket ediyor,Çimleri eziyorsunuz yada bilgisayar ordan gectiginde cimler eziliyor ve siz bunu goruyorsunuz ( iste ben bunu gormek istedigim icin ekran kartı demistim :( ] iz sürüyorsunuz yani.Ve geldik bombaya.Hersey etkilesimli demistim ya ciddiydim :P elinizde bir roket atar var ve oyunda her hangi bir yerdesiniz saga sola deli gibi ates ediyorsunuz bu arada vurdugunuz agaclar teker teker devriliyor ortasından kırılıyor.Odane ormanda yangın cıktı:P o kadar degil ama tüm nesneler agacların devrilmesi gibi etkilesimli.Yapay zeka sac bas yolutcak gibi.artık soldakini vurunca mal mal bakan yok. y.z. once takım arkadaslarını kollayacak sekilde ve takım halinde hareket edecek sekilde tasarlanmıs.
Konuya gelirsek kısaca:
::spot::
Dünyaya bir metor yaklasıyor ve dusuyor.Kuzey korede bir adaya.Amerika dogla olarak nedir bu diye gidiyor. K.kore de metorda garip birsey olgunu anladıgı icin adayı cevirmis ve abd ye yaklasırsa savas nedeni sayacagını soyluyor.Boyle bir gergin ortamda delta timi gonderip ( ki bilin bakalim biz neyiz) adada kesif yapmaya karar veriyor.Tam gizlilik,gir,bak ve cık ( spitlintir usta tadında sanki) tam boyle biz savasın esigine gelirken adada bir patlama oluyor ve hersey donuyor.ve bundan sonrası anladıgım kadarıyla gizlilik bitip rambo ve bu babam icin moduna giriliyor.Oynun sonunana kadar nerdeyse hic uzaylı goremeyeceksiniz diyorlar.(aslında gorecek misiz ama sonradan haa bu oymus diyecekmisiz) bu arada 3 kardesler uzaylıları gorunce nefret edeceksiniz diyorlarmıs (sirıtarak) korelinin oldurmesi koymayacak ama uzaylı oldurunce is kan davasına donecek diyorlar.Bu oyun insallah kurban bayramı ne biliyim is tatili olan bi zamana cıkar yoksa uykusuz geceler beni bekler.
Bu arada ozel bi kıyafetimiz var ( gercekte de boyle bir calısma abd de varmıs gavur yapıyo) bu kıyafet bize istersen güc istersek hız istersek neydi yaw unuttum veriyo.ha dayanıklılık veriyor.Misal rambo misali 10 korelinin arasına dalacaksınız hemen dayanıklılık moduna gecip kolay kolay olmuyorsunuz yok abi on kisiler ben soyle kıyıdan kıyıdan gidiyim dersek taban topuk teknolojisi hızı seciyoz.Skati ısınla :))

cursed
18-04-2006, 17:38   |  #30  
Yıllanmış Üye
1,123 mesaj

güzelmiş yaw ,gerçektende gelmiş geçmiş en iyi FPS diyolarda boşuna değil yani :)

lazrailefsanesi
18-04-2006, 17:51   |  #31  
Yıllanmış Üye
1,393 mesaj

Bu arada unuttum soyle bi olay daha var.Mısal fixtir sunu bul gotur getir diye gorevler vardır ya.Amcam olmesin diye ugrasır dururuz.Artık boyle birsey yok.İstersek biz bile vurabiliriz bu adamları.Ama ilerde bi yerde keske vurmasaydık simdi ise yarar diyecekmisiz.Yani acaba su olmeseydi oyun nasıl biterdi diye bastan baslayacaksınız diyorlar.Kesinlikle oyun dünyasında yenilikler getirecek.

cursed
18-04-2006, 19:53   |  #32  
Yıllanmış Üye
1,123 mesaj

çok iyi bu işte Far Cry ı oynayanlar bilirler o kız dan ne çektiğimizi :):)

ufuks
19-04-2006, 16:32   |  #33  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,430 mesaj

Valla gelsin ben hazırım?Ekran kartım yetmezse kusura bakmasın.Daha borcu ödeniyor.Crysis oynamak için bunun borcunun bitmesini beklerim.

lazrailefsanesi
19-04-2006, 19:15   |  #34  
Yıllanmış Üye
1,393 mesaj

X850 yeter canım o zamanada.Merak etme.Anti ail kapattıktan sonra canavar gibi oynarsın bence.Bende de x800 var oynayabilcegime inanıyorum yada inanmak istiyom :)