Hamachi İle NFS U2 lan game de sorun var

KanbeDonna
01-08-2010, 18:38   |  #1  
KanbeDonna avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
53 mesaj

Hamachiyi kurduk arkadaşımla karşılıklı.nfs dosyasından server.cfg  dosyasının içindeki yazıyı değiştirdik.Ağı açtım.Arkadaşım ağa katıldı neyse.Oyuna girdik.Lan Game kurdum.Lobby de bekliyorum arkadaş yok :) o da pc başında bekliyor "conneting to lobby" yazısı eşliğinde.Forumlara bakıyorum.Söylenenleri yapıyorum.Yok.Olmuyor arkadaş deniyoruz hepsini hala "connecting to lobby"

Nasıl yapabiliriz bunu ? Hamachiden başka programla yapamaz mıyız ya da? Yardımcı olabilecek varsa dinliyorum.Teşekkürler

Kapalı Hesap (128169)
02-08-2010, 02:20   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 40
2,851 mesaj

bak,biz hamachiyle uğraşmadık.bilgisayarlar birbirine yakındı modem lan kablosunun birini benimkine,diğerini öbür bilgisayara bağlamıştık.ama aynı sorun  bizdede yaşandı.hamachiylede yapazsın.yine interneti açtık(kota 6gb olduğu için açamamıştık.ayın 1 inde açtık)internet açıkken landan mütiş rahat oynadık.farklı şekilde oynanacağını sanmıyorum...

KanbeDonna
02-08-2010, 11:41   |  #3  
KanbeDonna avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
53 mesaj

Ben aydında yaşıyorum arkadaş niğdede o yüzden biraz zor olur o dediğin :)

StyleALP
02-08-2010, 13:20   |  #4  
StyleALP avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,601 mesaj

Underground 2 ONline oynarken dediğin sorunu ara sıra bizde yaşamıştık. Önereceklerim;

` Windows ve AntiVirüs programlarının güvenlik duvarlarını devredışı bırak ve programları kapat,
 ` Windows Korumasından hamachiye izin ver,
 ` İkinizdede Hamachi nin aynı sürüm ya da güncel sürümünün olduğuna emin olun, ` Server dosyasını doğru düzenlediğinize emin olun...

Kapalı Hesap (128169)
02-08-2010, 18:30   |  #5  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 40
2,851 mesaj

şu windows güvenlik duvarını falan kapatırsan belki yaparsın hamachiyle.ama antivirüsünüde kapatırsan belki alp doğru söylemiş.ama belki olmaz.sen yinede dene