ttnet abonesyım suanda sozlesmem bıtıyor sınırsız 60 tl cok gelıo bana uydunet smıle vs bılen varmı sınırsız olsun hızı onemlı deıl fiyatı dusuk olsun uydunet e baktım ama kablotv ılla almak mı lazım sade net yokmu bılenler onersın bıseler?
hamgı ınternetı alyım
Kesinlikle uydunet öneririm gayet hızlı,ve sorunsuzdur sorun çıkarsada ayda yılda 1 çıkar en fazla.Gayet iyi bir internet;UYDUNET öneririrm.Ha şu hız meselise gelirsek bazen hız 1 mbps'ten yükseklere çıktığı oluyor.Hızıda hiç düşmüyor eskiden ttnet kullanıyordum hız çok düşüyordu kaplumbağa kadar yavaş oluyordu dünya kadar para ödüyorduk :W :S.
Kesinlikle Uyunet öneririrm.
Bendede hiç sorun çıkmıyor tek çıkan sorun;
İnternet bazen birkaç saatliğine gidiyor.
O da 3 ayda 1 defa oluyor zaten :)
Onun dışında gayet iyi,hızlı bir net UYDUNET:
Ayrıca burası neresi? TÜRKİYE SORUNSUZ İNTERNET OLMAZ DEVIL1 :))
TTnet'e git bir ton sorun var.
Bilmemne zıkkımnet'e git TTnet'ten bi farkı yok.
Ama içlerinede UYDUNET varya o kesinlikle süper:))
Uydu net iyidir ben cok mp oyunlara takılan birisiyim tt nete kafam girsin diye clanlar var savas oyununda :D:D: tt netten kurtul uydu net al :D
tm son karar uydunet olsun o zmn benım ttnet le ılgılı baglantı kesılme vs hıcbı sorun yoktu fakat fiyat pahalıydı netlmıtsızdeydım bu uydunetın sınırsızı ne kadardır ve hız onemlı deıl dedım ama benım suankı en dusuk hız dıe solemıstım bnkı 8 mbps ye kadar yazıo aynı hızda uydunet ne kadarrr?
1 mbit ne işine yarar kardeşim,,, şöyle eski sistemde akk olmasıda iyidir 8 mbit te kadar internet hızı olsa ne ala ama bunu sunacak en ucuz internet paketi yok sanırım firmalar arasında ama süperonline bu paketi 49 liraya sunuyor (8mbit'e kadar 25 akk ) şeklinde....
1Mbps 29TL, 3Mbps 49TL, 5Mbps 69TL ve 10Mbps 99TL. Bunlarda hızında kesilme olmaz. Yalnız uydunet için bulunduğun yerde KabloTV hattı geçmesi lazım. Performansı şehirden şehire değişiyormuş.
Bulunduğun yerde kullanan arkadaşların varsa sor yada internetten araştırma yap. Ben 1Mbps kullanıyorum eskiden TTNet'in 1Mbps'ını kullanırdım arada fark yok aynı
Tekno_Loji Hocam speedtest sonuclarını aktarabilirmisin buraya ve herhangi bir video izleme olayında veya bir dosya indirme olayında çok sıkıntılımı oluyor bu durum ? Memnunmusun bu arada görüşlerini yazarsan cok sevinirim diğer arkadaşlarada bilgilendirme olur...
Dosya indirirken en fazla 125 Kbps ve upload olarak 25 Kbps hızına ulaşabiliyorum. Video izlerken genellikle youtube'dan 360p videolar izliorum arada bazen ufak duraksamalar oluyor ama bana yetiyor 1Mbps.
Ben İzmir'de yaşıyorum burası merkeze çok yakın o yüzden sıkıntı yaşamıyorum fazla. Arada bir TV bağlantısı gittiğinde internet bağlantısıda kopuyor fakat çok sık olmuyor. İki yada üç ayda toplasan 1-2 kez kopma oluyor sonra TV sinyali gelince bağlantı da geliyor.
Ben 8 mbit'e kadar olan paketi kullanıyorum 49 lira ödüyorum ve senden daha az internet hızım var şuan olacak şey değil sinirlendim gece gece ...Şunu soracağım kardeşim bende İzmir'de oturuyorum acaba müstakil dairelere sadece internet paketinini sunuyorlarmı (tv pakesiz) bir şekilde bunun hakkında bilgin varmı acaba ?