arkadaşlar bilgisayarıma antivirüs programı kuracamda hangi anti-virüs programını önerirsiniz ?
hangi anti-virüs programını önerirsiniz ?
Avast 8 kur hem sistemi yormaz hemde başarılı bir program yanına antilogger ve spy&bot kurarsan cok iyi koruma sağlarlar.
Asc fena bir program değil ama bazı zararlıları yakalıyamıyor başıma geldi kurtulamadığım bir anasayfa virüsü için asc kurdum tarattım hakkında hiç birşey bulamadı spy&bot ile tarattım buldu ve imha etti anında koruma konusundada daha iyi .
Ben kaspersky 2013 kullanıyorum. Bugüne kadar kullandığım en etkili antivirüs. Başka programların bulamadığı virüsleri kökten sildi
Comodo İnternet Security Premium kullanabilirsin.Ücretsizdir.Bana göre en fazla virüs bulan antivirüs bu.Tarama dışındada pek bilgisayarı yorduğunu görmedim.
Kaspersky tavsiyemdir veya avira da olabilir.
Avira kullanıyorum.Ücretsiz antivirüslerin en iyilerinden diyebiliriz.Web korumasıda var free versionda
sistemin düşükse kesinlikle nod 32,sistemin yüksekse kesinlikle kaspersky is
Bu görüşüne kısmen katılıyorum. En düşük sisteme Avast! 8 yükleyeceksin. Tarama sırasındaki max. Ram harcama miktarı 75Mb. İşlemciye yük olma miktarı Max. 50-55. Sistemde vardır 8-16GB Ram, i7 veya FX8 varsa Direk Kaspersky 2013 IS kullansın.Ama ben genede Avast! 8'i öneririm. Gayet iyi. Programların güncelleğini falan kontrol ediyor, eğer laptop sahibiysen ve dişarda açık HotSpot Wi-Fi kullanıyorsan SecureVPN diye bi özelliği var siteye bağlantı protokolü olan https'e ek olaraktan şifreleyipte gönderiyor. Daha sonra kendi dahilinde Tarayıcı Temizleme özelliği var(Kaldırılamayan Toolbarlar,Eklentiler için). Ve en sevdiğim özelliklerden birisine sahip. Uzaktan kontrol özelliği ile uzaktan yardım alabilir veya yapabilirsin.
Seçim senin. Sakın bu özellikleri yazdım diye çok iyi bir sistemede avast yüklemeni tercih etmem. Ben Free versiyonu kullandığım için mevcut özellikleri yazdım. Diğer AV leri bilmem. Bilgin olsun.
"microsoft security essentials" programı iyi mi ? yani kullanışlı mı ?Evet.Windows Defender'ın geliştirilmiş hali. Çoğu antivirüs programını çok rahat bir şekilde geçiyor. Ayrıca o Windows7 olan her sistemde var. Sadece adı değişik. Security Essentials değilde Defender diye geçiyor Windows altında.