Hangi Anti-Virüs yazılımını kullanmalıyım

layra41
23-01-2011, 23:11   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
725 mesaj

ubuntu 10.10 deskop  maverick ,le istediğin kadar sitelerde cirit atabilirsin atom bombası atsan birşey olmazKahkaha

Son Düzenleme: layra41 ~ 23 Ocak 2011 23:12
Esqury
24-01-2011, 00:38   |  #27  
Taze Üye
4 mesaj

Pc Tools Firewall + Avira Free + Usb Disk Security + Malwarebytes (Anlık koruma olmadan) Her türlü siteye girerim sorun yaşamadım daha şu listeye de bir bak istersen son yapılan antivirüs performans testi:http://www.virusbtn.com/vb100/latest_comparative/index

AtoX
24-01-2011, 00:45   |  #28  
AtoX avatarı
Yıllanmış Üye
517 mesaj

Kaspersky ve Nortondan şaşmayacaksın. Tercihim Kaspersky.

Rashnu
24-01-2011, 03:40   |  #29  
Rashnu avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
347 mesaj

Şimdiye kadar çok virüsle, trojanla atla eşekle uğraştım ve deneyimlerimden bazılarınıa paylaşmak isterim;
-Nod32 veritabanın hızlı günceller, fazla kasmaz, virüslerin girmesini engeller. Sağlam virüs girdiyse bişey de yapamaz.(en azından bende yapamadı)
-Norton sistemi kasar güzel ve adı uzun vadeden gelen bir güven sağlayan geçmişi var. Daha öncelerde onun silemediği birçok virüs gördüm.
-Kaspersky en güvendiğim antivirüs yazılımıdır. Çok kez güvenimi kazandı. Sistemi fazla kasmadan iyi koruyan bir antivirüs. Sistemime defalarca virüs girdi ve görevini tam yapan(bana göre) bir antivirüs. hatta nod32 ile kapıştırmıştık zamanında. nod 32 nin veritabanı hızlı güncellenmiş ve kasper virüsü bulamıyor :)
1 gün sonra güncelleme eldi ve virüsü tanıdı. Peki Galip kim? Tartışması yaşarken ben sustum ... çünkü konuşulacak bir şey kalmamıştı... Sonradan da gördüler ki nod32 virüsleri sildim demesini biliyor ama silemiyor :)))) evet nod32 nin sildiği virüslü flashdiski benim pc ye takınca silinmemiş gözüküyor... daha ne diyeyim.
-Mcafee ise bambaşka bir dünya neden mi? Çünkü güvenirliği ve sağlamlığı korumasıyla en çok tercih edilen antivirüs. Sağlam mı? Sağlam...  Ama neden bu kadar kasıyor, sistemi bu kadar zorluyor. Mcafee total security yi kurunca kimse o duvarı geçemez :)))) ama çooook kasıyor o yüzden favorim değil. Birde unutmadan Mcafee bu işin uzmanı herkes 30 gün deneme sürüm veriyorken onlarınki 6 ay... tepe tepe kullanın diyor.

tumantuy
24-01-2011, 18:08   |  #30  
Yıllanmış Üye
329 mesaj

önceden avira yı önermiştim ama toplu saldırılarda çöküyo kaspersy 2011 kurdum
baya virüs buldu bide SpyHunter kurdum o süper çalışıyo 12 virüs buldu baya pc rahatladı