arkadaşlar bilgisayarım ram'ı 256 mb işlemcisi 2.8 Ghz bana hangi antivirüsü önerirsiniz?
hangi antivirüsü kullanmalıyım?
İmmunet Protect diye cloud tabanlı bir anti-virus programı var. Cloud olduğu için hafif. Büyük ihtimal Win7 kullanıyorsundur. Win defenderide açık tut ve arada güncelle bir sorun olmaz umarım. Ayrıca Win firewall da açık olsun.
İmmunet Protect diye cloud tabanlı bir anti-virus programı var. Cloud olduğu için hafif. Büyük ihtimal Win7 kullanıyorsundur. Win defenderide açık tut ve arada güncelle bir sorun olmaz umarım. Ayrıca Win firewall da açık olsun.256 MB Ram diyor sen "Büyük ihtimal Win7 kullanıyorsundur." diyorsun
Hakketten ya :))
Spyware Doctor, Pc Tools Antivirüs ya da Nod 32
Atilla ya katılıyorum Win7 256 Mb ram aynı karede çok enteresn
Ben NOD32 Smart Security diyorum
nohut 38 antivirüz asla kulanma: )
256 ram le hangi antivirüsü kullanırsan kullan PC yi kastırır. Öncelikle ram i en az 1 GB yap. Sonrada Norton 360 v4 veya Norton Internet Security 2011 yükle. Hem sistemi yormaz hem zararlı yakalama düzeyi çok yüksek.
Bu sistemi kasmadan kullanılacak tek program var o program bence bir dehaydı ama kayboldu gitti
Nod32 v2.51
doğru herşey mümkündür. bizler niçin bir üst versiyonu isteriz. getirdiği yeni özellikleri kullanabilmek için. bu durumda bu arkadaşımız win 7 nin aero silverliht, görsel öğeler ve diğerbirçok özelliğini kapatıp arka planda başka programda kullanmazsa çalışır. ozaman win 98 ve xp den hiçbir farkı olmaz. win7 için minimum sistem greksimleri ortada
Enterasanlık bir durum olduğunu düşünmüyorum ben , Sonuçta herşey olabilir.
Adamın ramlerinden biri yanmıştır kalmıştır 256'la vs..
256 Ram varsa Ms Essentials..
http://windows.microsoft.com/tr- ... system-requirements
format atması sıkıcı değil mi ki at formatı diyorsun:S
bence avira kullan kardeşim kasmıyo pcyi
Yahu sistemin kötü ve eğer bilincin varsa boşver bilinçli isen zaten virüs girme olasılığı çok düşüyor virüs girsede zaten önemli değil sistemin kötü.
Eğer sistemin sadece ramin kötüyse kendine ram al en azından 1 gb ramin olsun.
az özellik isteyen bir linux dağıtımı kullan bence... yada arkadaşların dediği gibi ram takviyesi şart. ondan sonra CIS öneririm. Comodo İnternet Security... Free olanların içinde komple bir çözüm olmasınıda hesaba katarsak en iyisi...
ram'inin kötü olduğunu bende biliyorum ama şimdi para harcamak istemiyorum win 8 çıkınca yeni pc alcam hem de bu pc tam 7 senelik bi zahmet kötü olsun ram'i
ram'inin kötü olduğunu bende biliyorum ama şimdi para harcamak istemiyorum win 8 çıkınca yeni pc alcam hem de bu pc tam 7 senelik bi zahmet kötü olsun ram'O sistemde oyun oynamayacağına göre sana acilen Xubuntu 10.10 tavsiye ederim... İlaç gibi gelecektir... Antivirüs'e filan hiç bir şeye gerek yok... Hızına inanamayacaksın, görselliğine ve şık tasarımına çok şaşıracaksın...
O sistemde oyun oynamayacağına göre sana acilen Xubuntu 10.10 tavsiye ederim... İlaç gibi gelecektir... Antivirüs'e filan hiç bir şeye gerek yok... Hızına inanamayacaksın, görselliğine ve şık tasarımına çok şaşıracaksın...
kesinlikle katılıyorum
ohaaa arkadaşım sen git 1 gb falan ram taktır bilgisayarına. hiç değilse 512lik taktır 756 olsun. bu arada hafif bir antivirüs diyorsan nod32 öneririm. birçok antivirüs kullandım comodo olsun panda olsun avira, avast ama en iyisi nod32 4.0 pc fazla kasmaz. kullanımı çok da rahattır.
doğru herşey mümkündür. bizler niçin bir üst versiyonu isteriz. getirdiği yeni özellikleri kullanabilmek için. bu durumda bu arkadaşımız win 7 nin aero silverliht, görsel öğeler ve diğerbirçok özelliğini kapatıp arka planda başka programda kullanmazsa çalışır. ozaman win 98 ve xp den hiçbir farkı olmaz. win7 için minimum sistem greksimleri ortadakatılıyorum. hem de ultimate kullanıyorsun. 1 gb'dan aşağı inmemesi lazım. bence de git sen xubuntu 10.10 kullan. salla 7yi :D
http://windows.microsoft.com/tr- ... system-requirements