Hangi bilgisayar markasını kullanıyorsunuz?
Hangi bilgisayar markasını kullanıyorsunuz?
forumdaki cogu üye toplama kullanıyodur ben dahil marka kullananlarsa şikayetci toplamadan şaşılmaz
exper aldım 950 tl ye nette falan gezmek için i3 işlemcisi vardı
Sonra oyunları falan görünce özendim kasanın içinde ne varsa boşalttım i5 sistem topladım ama kasa aynı kasa
şuan dıştan baksan exper kasa ama içi asus
toplama yani i3 sistemden sadece 80 gb lık hdd ile 2 fanı kaldı diğerleri heb değiştim... :D
anlayacan sıfır bilgisayara daha ücret ödemem........diceksinki memnunmusun evet memnunum 950 ye aldığım kasaya 1780 lira daha ödediim ama oynamadığım oyun yok şuan...
Yaşasın toplama bilgisayar
benimde i3 i5 o tarz b işlemciye ihtiyacım var ama anakart artı işlemci eşittir uzun bir kazık :D ama alacaz mecburen p dual core 2.70 yetmiyo bana oyun manyaklıgının sonu :D
benimde i3 i5 o tarz b işlemciye ihtiyacım var ama anakart artı işlemci eşittir uzun bir kazık :D ama alacaz mecburen p dual core 2.70 yetmiyo bana oyun manyaklıgının sonu :okinkurt kardeşim benim İ3 işlemci garantiye gitti yeğenlerin bilgisayara taktım onu sorunlar falan çıktı
servisin dediği şu işlemcinin sıfırı yollayacaklar geri işlemci tamir edilmez söz geldinde
sana hediye edecem onu.. yanında 500 gb ta hdd si var..
kesko sagolasın dostum ama i3 baya pahallı bi eleman sıfır geri yollarlar bide aga sen kendinde kullan onu abi şimi i3 içim bi tuaf olur alırkene ya satsan gene iyi para verirler bana hediye edersen baya zarar edersin gönlüm el vermiyor hacı ya bana derler mesela abiler var bişey yollarlar hep içim bi tuaf olmustur acaba zor durumdamı bırakıyom felan diye bi düşünce kaplıyo beni adamlar diyo la işime yaramıyo felan al diye gene de takılıyo coook ekstra ise i3 atıcak gibin yolla hacı ama zorlamaysa bosver düşünmen yeter. :) gene uzun yazmışım offf :D bide kısa olsun diye dikkat ettim :D:
4 senelik toplama.Yetiyor fazlasıyla.