1 travian
2 klan savaşları
3 gladiatus
4 ogame
5 bitefight
6 battleknight
7 ikariam
8 diğer(lütfen belirtin)
ben travian ve gladiatus oynuyorum
siz hangisini veya hangilerini oynuyorsunuz?
1 travian
2 klan savaşları
3 gladiatus
4 ogame
5 bitefight
6 battleknight
7 ikariam
8 diğer(lütfen belirtin)
ben travian ve gladiatus oynuyorum
siz hangisini veya hangilerini oynuyorsunuz?
slavehack oynuom ekle listeye
8. diğer (tanoth)
basit olduğu için oynuyorum browser oyunlarına çok fazla ilgi gösteremiyorum...
eskiden travian oynardım 15 tarlalı köyüm vardı sonra çok bbağımlılık yaptı bende bıraktım:)
evet travian bağımlılık yapıyor. ben de de 6 7 köy vardı server resetlendi hepsi gitti. sinir oldum ama yine başladım:)
www.sokker.org oynuyorum hattrick ten 10 kat iyi bir oyun 3d maç motoru da var herkesi beklerim başlıkta açtım ordanda soruları alabilirim ayrıca bu oyunuda ekleyelim :)
ikariam oynuyorum bir ara travian çok sarmıştı sonra bir grup birleşip ban saldırıp bütün herşeyi sıfırlayınca bıraktım
8.diğer(uluhan))
kapalı beta aşamasında.
travian oynuyordum.Çok bağımlılık yapıyordu.Ailem işe el koydu.Bırakmak zorunda kaldım.
Not: Öyle size saldırırlarsa oyunu bırakmayın.Sabredin.Olmadı yeni bir SW ye katılın
Web tabanlı oyunlar bi süre sonra sıkıyor beni... Büyük bir heycanla başlıyorum oyuna; ama gerisi gelmiyor... Klansavaşları oynuyordum, köyümü aldılar, iyiki aldılar oda sıkmaya başlamıştı... Şu an web tabanlı oyun oynamıyorum...
Ben klansavaşlarına hala devam ediyorum çok sağlam bir klandayım kıtamızda meydan okuyan yok oyun artık bir yaşam tarzı haline geldi.. Oynamanızı tavsiye ederim ..
En büyük OGame!Yani bence:D:DBilimkurguyu severim o yüzden beğenmiştim.Uluhan da güzel olacağa benziyor.Hükümran Senfoni de iyidir.Zaten Uluhan'ı da onun yapımcısı yapıyor.Aslında HS,bir rpg olarak satışa sürülecekti ama yayıncı bulamadılar maalesef.