Nokia 6600
Nokia N80
Hangi cep telefonunu kullanıyorsunuz?
Nokia 6230i kullanıyorum.ama biraz memnun değilim.birkaç kez düşürdüm.kameranın netliği bozuldu.ve telefonu açtığımda çalan nokia müziği de çalmamaya başladı.
Samsung SGH-E250 fiyat/performans için :)
motorola pebl u6 çokkkkkkkkkk şık hele kapağını gören aşık oluyor ama 6 mb hafıza saçmalık 1 tane mp3 atıyorum hafıza kartı desteği yok ama stil işte idare ediyoruz
Bende N73 Kullanıyorum,gayet memnunum.....
daha önce samsung d600 kullanıyordum ve pişman oldum samsung aldığıma şimdi tekrar nokia 'a döndüm
ve nokia n85 aldım inşallah bozulmaz baya kullanırım çnkğ ben baya bir cep telefonu değiştridim
sont ericsson a1018,siemens (modeli unuttum , nokia 3100 , samsung d600 , nokia n85
kullandığım telefonlar bunlar
arkadaşlar siz cep telefonu görmemişsinizsamsung ı phone hepsine bin basar nokia n96 500 basarn96100sony ericson bilinmiyor motorola hepsinin arasında ezilip kalır
pardon n95 yazcağma n96 yazmışım imzamıda unutmuşum :)
nokia n79 kullanıyorum hiç memnun değilim bazenleri kafayı yiyorum bazenleride bu bukadar hızlımıydı dşyorum :)
nokia 6220 classic ve philips x800 kullanıyorum ikisindende gayet memnunum hele x800ün şarjı ve ekran büyüklüğü harika 6220nin hafifliği ve kullanışlılılığı...
5mp kamera,Wİfi,4Gb hafıza ve daha fazlası = N79 xd
N82 kullanıyorum . Memnunum ama I900 Omnia, Iphone, HTC touch diamond, N97,5800 gibi dokunmatik büyük ekranlı telefonu olanları görünce kıskanıyorum açıkcası. :)
N82 kullanıyorum . Memnunum ama I900Omnia, Iphone, HTC touch diamond, N97,5800 gibi dokunmatik büyükekranlı telefonu olanları görünce kıskanıyorum açıkcası. :)n82niz olduğu halde neden kıskanıyorsunuz o teleonların sizinkinden farkısadece dokunmatik olmalarıdır. Çok iyi bir telefonunuz var. Şükredin.Onu bulamayanlar da var. :)