Hangi cep telefonunu seçmeli?

CHIP Online
29-11-2010, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Symbian, iOS, Android ve Windows Phone 7 arasında seçim yapmakta zorlanmayın! İşte rehberiniz...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/hang ... -secmeli_23778.html

Resimlerle: Hangi cep telefonunu seçmeli?

Android, IOS, Symbian, Windows Phone 7 işletim sistemleri arasında karar veremiyorsanız, bu makalemizde bu sistemlerin artıları, eksileri ve ideal modelleri arasında yardım bulacaksınız.

İşletim sistemi seçimi de en az donanım seçimi kadar önemli hale geldi. Bir işletim sistemi demek, cep telefonu sahibinin kullanabileceği yazılımları da seçmesi demek oluyor. Apple'ın IOS ve Google'ın Android işletim sistemleri bu açıdan son derece iyi durumda. Nokia'nın Symbian ve diğer işletim sistemleri, Microsoft'un Windows Phone 7'si de takip altında.

Artıları ve eksileriyle her işletim sisteminde ve bütçeye uygun cep telefonu modelleriyle tanışmaya hazır olun...

Tüm konu: Hangi cep telefonunu seçmeli?

Resimlerle: Hangi cep telefonunu seçmeli?

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Hangi işletim sistemini seçtiniz?

kobibirand
30-11-2010, 06:30   |  #2  
kobibirand avatarı
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj

Symbian kullanıyorum ama gönlüm Android'den yana

firaristt
03-12-2010, 21:15   |  #3  
firaristt avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3,194 mesaj

Android Forever :D hem çok zayıf sistemlerde bile hızlı çalışıyor, hem uygulama sorunu yok, hemde çok hızlı gelişiyor ve arkasında Google gibi bir dev var...

Symbian artık ömrünü tamamlamak üzere.. N8 bile çok yavaş Nokia'nın Android'e geçmesi daha iyi olur...

Windows mobile üstüne çizgiyi çek gitsn...

vee iOS oldukça başarılı bir işletim sistemi ama Android ten daha ağır ve kısıtlayıcı özellikleri var... ama sınırları içinde çok iyi çalışıyor.. şahsen iPhone4 ü beğendim ama cam olması 1-2 düşüşte darma dağan olucak hissi veriyor, hemde çok kısıtlı bi kullanım sunuyor...

bu yüzden seçimim Android'ten yana :D ayın 15'inde en geç 17'sinde Samsung Galaxy S i9000 8GB+8GB SD modelini alıcam 1030TL e :D incelemesini yeni yıla yetiştiririm umarım :D

censez41
03-12-2010, 21:24   |  #4  
censez41 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,705 mesaj

onu bunu bırakında benim htc touh 2 ne olacak
windows mobile 6.5 çöktü, sanırım fazla kurcaladım telefon pin girdik ten sonra takılıp kalıyo sevisinden  2 haftadan önce gelmez dediler :((

yesil01
05-12-2010, 16:29   |  #5  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
21 mesaj

Symbian'ı yıllardır kullanıyorum ve onunla büyüdüm diyebilirim, bugünlerde android sistemi daha papüler olsada kimse symbian'nın eline su dökemez diye düşünüyorum.