Bazı arkadaşlar konuyu saçma bulabilirler ama yine de soruyorum: Hangi dilleri biliyorsunuz?
Ben derdimi anlatacak seviyede İngilizce, giriş seviyesi (Daha yeni başladım.) Almanca ve -elbette- Türkçe biliyorum. :)
ingilizce - almanca- rumca- türkcede sayılıyorsa 4 dil
ingilizce(orta seviyenin üzerinde)-türkçe
Lisede Almanca görmüştük ama şu an sadece adımı söyleyebiliyorum Almanca olarak :))
Çok iyi xbosstanx :)) Aslında konu başlığını açmadan önce ben de sorunun öyle olduğunu zannetmiştim.
arkadaşalr linki istiyerek vermedim siteme öyle bi katogori açmıştım ctrl+c,ctrl+v yaptım link oluştu
teknik olarak
türkçe,derdime yetecek kadar ingilizce ve ileriki yıllarda samsung da işi girmek istediğimden kore dili öğrenmek sityorum
İngilizce-Türkçe
Şuan Rusça öğrenmeye çalışıyorum....
türkçe ve ingilizce ortaokul zamanında tüm ingilizce sınavlarım 7.sınıftayken hepsi 100 dü 6.sınıftada 100 dü hepsi 8.sınıftada 85 ten aşağı düşmedi lise1 de dede 70 falanda lise 2 de 70 ten aşağı not almadım
şimdi yani lise 3 daha sıvavlar başmamadı sbs sınavında hatırlıyorum 15 soru vardı 14 doğru 1 yanlışla tamamlamıştım o 1 yanlıştada hungry i susamak diye biliyordum hungry acıkmak demekmiş 2 şık arasında kaldım susamakla acıklamayı karıştırdım ordan 1 yanlış oldu ingilizcem şimdiki okulumda çoğu kişiden daha iyi en azından hoca böyle söylüyor sınıfta en iyi talebem diğer sınıflarında çoğundan iyi diyor
ingilizce geliştirmek istiyorsanız oyunları tr yama yüklemeden hep ingilizce oynayın gerçekten çok işe yarıyor
forumdan punisher123 ün ingilizcesiyle aynı seviyede sayılırım onun seviyesi benden biraz daha yüksek
oda oyun oynamaktan öğrenmiş
türkçe ve ingilizce ortaokul zamanında tüm ingilizce sınavlarım 7.sınıftayken hepsi 100 dü 6.sınıftada 100 dü hepsi 8.sınıftada 85 ten aşağı düşmedi lise1 de dede 70 falanda lise 2 de 70 ten aşağı not almadımOrtaokuldayken okulda en iyi İngilizcesi olan bendim ama liseye geçince durum değişti, sudan çıkmış balığa döndüm. Sınıfta bile ilk 5'te değilim.
şimdi yani lise 3 daha sıvavlar başmamadı sbs sınavında hatırlıyorum 15 soru vardı 14 doğru 1 yanlışla tamamlamıştım o 1 yanlıştada hungry i susamak diye biliyordum hungry acıkmak demekmiş 2 şık arasında kaldım susamakla acıklamayı karıştırdım ordan 1 yanlış oldu ingilizcem şimdiki okulumda çoğu kişiden daha iyi en azından hoca böyle söylüyor sınıfta en iyi talebem diğer sınıflarında çoğundan iyi diyor
ingilizce geliştirmek istiyorsanız oyunları tr yama yüklemeden hep ingilizce oynayın gerçekten çok işe yarıyor
forumdan punisher123 ün ingilizcesiyle aynı seviyede sayılırım onun seviyesi benden biraz daha yüksek
oda oyun oynamaktan öğrenmiş
Bu arada oyunları İngilizce oynamak, arada Cnbc-e, e2 gibi İngilizce kanalları izleyip BBC Radio gibi yabancı haber radyo kanallarını dinlemenin de yararı oluyor.