sa beyler böle bi 2 . el bilgisayar aldım ekranıyla birlikte 400TL özellikleri aşşagıda resimlerde ekran kartı işlemci felan nasıldır parçaları eskimidir kolaylıkla yenilerini bulabilirmiyim yeni bi ekran kartı kaça mal olur örnek bi ekran kartı önerirmisiniz 1 gb civarı ?
hangi donanımı değiştirmeliyim?
Var hocam 128 mb Ekran Kartı Var bu yeterli olurmuki lol felan oynuyacam silkroad kasma felan yaparmı 1gb ekran kartı ne kdardır bu pcye uyumlu bu pc 400 tl edermiki
Var hocam 128 mb Ekran Kartı Var bu yeterli olurmuki lol felan oynuyacam silkroad kasma felan yaparmı 1gb ekran kartı ne kdardır bu pcye uyumlu bu pc 400 tl775 soket P4 3.0GHz + monitör dahil o fiyatlara gidiyor, oyunları düşük ayarlarda oynarsın sadece. Biraz daha ucuza bulabilirdin belki. Tüplü mü monitör?
evet hocam syncmaster 740n ekran kartı işimi görürmü pahalımı almışım sence.Arkadaşlar Yardımlarınızı Bekliyorum Acil
Aldığın fiyat normal monitörle birlikte. Ama çok üst düzey bi kart almamalısın.
%25 indirimle 200 tlye geliyor. Eğer güç kaynağın varsa sadece ekran kartını al. Bu ekran kartıyla lol filan rahat oynarsın merak etme...
Aldığın fiyat normal monitörle birlikte. Ama çok üst düzey bi kart almamalısın.Nasıl Ekran kartı öneriyorsun AGp slota pcı e kart önermişsin.Bir dahakine dikkatli olsan iyi olur :)%25 indirimle 200 tlye geliyor. Eğer güç kaynağın varsa sadece ekran kartını al. Bu ekran kartıyla lol filan rahat oynarsın merak etme...
Tmm hocam eyvalalhda güç kaynağını değiştirmem gerekiyormu hiç deikakt emedim güç kaynağımda kaç watt diye?Beyler Başka Ekran Kartı Önerebilecek Varmı Acil
ARKADAŞLAR ANLAYAN YOKMU YAV KOS KOCA SİTEDE ACİL ÖNERİLERİNİZİBEKLİYORUM İYİ BİŞEY OLMASI İÇİN NE KDR MASRAF GEREKİYOR BİDE 17.İNC EKRANIYLA SYNC MASTER BU PC NE KDR EDER 400 TL FAZLAMI VERMİŞİM
biz 650 liraya 3 cekırdek sıfır oyun canavarı verıyoruz mıllet 400 e neler satıyo helal olsun bıde 2 .el
grafihacker kardşeim
1 ben bilgisayar felan satmıyorum 400 tlye birinden aldım
2 siz derken ne satıyonuz sıfır pc mi site veriemsin bakayım sistemlere?
Nasıl Ekran kartı öneriyorsun AGp slota pcı e kart önermişsin.Bir dahakine dikkatli olsan iyi olur :)Hakkaten hiç dikkat etmemişim... Boş vakitlerde okuldan yazıyorum o yüzden pek ayrıntılara dikkat edemiyorum.
Alacağın en iyi kart bu..
Bütçen kısıtlıysa buda yeterli olacaktır.
Not: Çok performans bekleme. Ama artış olacaktır emin ol. Bende HD-3450 vardı fifa10 filan 1280*1024de sorunsuz oynuyordum mesela. BF1942 filan.
Son Düzenleme: Erdem_Aydın ~ 11 Mart 2013 15:50
ben 200tl ye şu pc yi satamıyorum adamlar 400 tl ye millattan önce kalmış pc yi satıyorlar hey allahım yaa