Arkadaşlar ekran kartım yandığı için yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Araştırma yaparken bir sisteme rastladım bilgi sahibi olmak açısından sizden yardım almak istedim.
Hangi sistemle çalışan ekran kartı daha iyi ve neden tercih edersiniz??
hangi ekran kartı teknolojisi daha iyi?
Oyun meraklısı değilseniz Kafanızın sesten çatlamasını istemiyorsanız pasif soğutma tabiki daha iyidir
tabikide oyun meraklısı olmakta var işin içinde...
Ben her zaman Fanlı sistem teknolojisi taraftarıyım, hiç düşünme derim.
kesinlikle fanlı sistem teknolojisini öneririm,pasif soğutma teknolojisi oyunlar için ideal değil diye düşünüyorum...
Her zaman fanlı sistem. Özelikle Sapphire'in Vapor-x teknolojisi 1 numara. Tabiki sonrada İCEQ ;)<
Eğer bir oyuncuysanız kesinlikle aktif soğutmalı yani fanlı kartlar tercih edilmelidir.pasif soğutmalı kartlar ancak bir ofis bilgisayarı olmaktan öte gidemez.kaldı ki pasif soğutmada kart üzerindeki kanatçıklar belli bir süre sonunda ısınacağından bilgisayar belli aralıklarla dinlendirilmelidir.aksi halde ekran kartı fazla ısınıp tutarsızlaşacaktır.sizin ekran kartınız nasıldı acaba yakmışsınız kartı?
benim ekran kartım fanlı sistemdi fakat nasıl yandığını anlamış değilim..
kardeşim oyun oynadıktan sonra pcyi kapatmış.. akşam eve geldiğimde ekranda simgeler kocamandı..
görüntü bozulmuştu.. ilk başta fan arızalandı dediler yeni fan taktırdım ama kart yanmış dediler..