Hangi ekran kartı?
Yukarda dediğim gibi daha toplayacağım.psuyu da almadım yani.ekran kartı konusunda kararsız kaldım.max 230 tl olabilir ekran kartı bütçem.aslında sparkle power saving edition aklıma yattı.sizce performansı çok mu düşük olur?
hiçbiri bunu al:http://www.vatanbilgisayar.com/h ... ils.aspx?I_ID=39141
Almışken bir kere al 20-30 tl daha verBencede en mantıklısı bu
Arkadaşlar ben pc yi 2006 da aldım ozellikleri sole
Intel(R)
Pentium(R)4CPU 3.20GHz
3.20GHz,512MB RAM
HAFIZA:160GB
EKRAN KARTI:512 OLMASI LAZIM
Benım pc nın hızlı olması ve The Godfather2-Mafia2 gibi oyunalrı oynamak için ve oyunları oynarken kasmaması neyi geliştirmem gerekir The Godfather2 yi yükledim ekran kartı yetersiz diyo
Benım bunları geliştirimem için ayıracagım tutar:200-250TL lütfen soleyın neyi geliştirmem lazım hafıza kartını 500GB alsam ve ekran kartını 1GB alsam yeterli olurmu
Arkadaşlar ben pc yi 2006 da aldım ozellikleri soleYeni bir konu açarsanız daha uygun olur, konu sahibine haksızlık olmasın.
Intel(R)
Pentium(R)4CPU 3.20GHz
3.20GHz,512MB RAM
HAFIZA:160GB
EKRAN KARTI:512 OLMASI LAZIM
Benım pc nın hızlı olması ve The Godfather2-Mafia2 gibi oyunalrı oynamak için ve oyunları oynarken kasmaması neyi geliştirmem gerekir The Godfather2 yi yükledim ekran kartı yetersiz diyo
Benım bunları geliştirimem için ayıracagım tutar:200-250TL lütfen soleyın neyi geliştirmem lazım hafıza kartını 500GB alsam ve ekran kartını 1GB alsam yeterli