Hangi Fotoğraf Makinası ?

Kdrncr
28-03-2010, 13:53   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
71 mesaj

Arkadaşlar bu ikinci konum oluyor o yüzden özür diliyorum ama henüz karar veremedim.Ve size 2 tercih sunmak istedim.Ben bir sitede buldum iki tane eğer hem fikir olabilirsek alacağım önereceğinizi.Şimdiden teşekkür ederim.Linkleri de ekliyorum bilmeyen arkadaşların bakması için.

Anket
adem-t
28-03-2010, 15:40   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
793 mesaj

Fujifilm Finepix S2100 SLR D

Kdrncr
28-03-2010, 16:26   |  #3  
OP Üye
71 mesaj

Arkadaşım neden onun daha iyi olduğunu düşündüğünü de açıklarsan çok memnun olurum

metaroth
05-04-2010, 11:33   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
251 mesaj

sensör boyutlarına bakmak lazım.asıl kalite belirtisi onlardır.sensörü büyük olan makinayı tercih edin.görüntü kalitesi daha yüksek olur.gerisi hikaye vay panaroma çekiyormuşda bilmem ne de..eğer imkanınız varsa ccd işlemcili makina alın.noise oranı düşüktür.düşük ışık koşullarında kaliteli görüntü elde edersiniz.cmos larda fazla nois vardır.daha fazla bilgi için ccd vs cmos yazarsanız sonuçlar çok sayıda.

paraportu
06-04-2010, 20:48   |  #5  
Yıllanmış Üye
181 mesaj
Alıntı: metaroth  
sensör boyutlarına bakmak lazım.asıl kalite belirtisi onlardır.sensörü büyük olan makinayı tercih edin.görüntü kalitesi daha yüksek olur.gerisi hikaye vay panaroma çekiyormuşda bilmem ne de..eğer imkanınız varsa ccd işlemcili makina alın.noise oranı düşüktür.düşük ışık koşullarında kaliteli görüntü elde edersiniz.cmos larda fazla nois vardır.daha fazla bilgi için ccd vs cmos yazarsanız sonuçlar çok sayıda.
cmos ile ccd arasında noise farkı tam tersi diye biliyorum cmos daha az diye...

Hacialioğlu
11-04-2010, 16:47   |  #6  
Hacialioğlu avatarı
Yıllanmış Üye
294 mesaj

Fujifilm Finepix S2100 SLR D  DAHA İYİDİR ÖZELLİKLERİ BAKIMINDAN DAHA İYİDİR SONY TEK FOTOĞRAF MAKİNESİ ÜZERİNE ÇALIŞMIYOR ONDAN TAVSİYELERİM FUJİFLIM KODAK NİKON GİBİ MAKİNALAR DAHA ÇOK TERCİH EDİLMEKTEDİR ANLIYACAĞIN BİR FUJİYLE ÇEKTİĞİN FOTOĞRAFIN KALİTESİNİ SONYDEN ALAMAZSIN