Hangi HDD Önerirsiniz..
Bu ikisinden de iyidir ama Gold'da yok: WD 500 GB 7200 RPM 32MB SATA2 (Caviar Black)
İstanbul Kartal'da yaşıyorum ama Kadıköy'e gitme fırsatım olmadığı için mecburen havale ile alacağım.. Bu ürünü alacağım kesinlikle.
32MB Önbellek / 5 Yıl garanti.. Göz ardı edilecek değerler değil, çok teşekkür ederim Süleyman.
bende 2 gündür arıyorum cavier black 500gb 32 mb vatan ve gold da yok bir iki yer var onlarada sorucam bakalım
Samsungu bilmem ama seagate ve hıtachi almayında ne alırsanız alın. W. D. şu disk piyasasında en güvenilir lider. Bir bilgisayarda işlemci kötü olabilir, yettiği kadar dersiniz, ekran kartı kötü olabilir idare ettiği kadar dersiniz, ram düşüktür, yetinirsiniz ama harddisk her zaman için eiyisi ve en kaltelisi olmalı. Onda çoğu zaman parayla satın alınamayacak veriler olabiliyor. Bu nedenle western.
Ayrıca almışken 1 tb alabilirsiniz.
WD cavier black 500 gb 32 cach bellek yok hiç biyerde başka bir tane bulalım
"Caviar Green" modeline bakabilirsiniz.
Hocam Caviar Black modelini Bimeks'te buldum fakat Yeşilköy'e gidemeyeceğim için mecbur havale ile almak zorundayım..
Ama önceden PTT'den havale yaptığım için bankadan nasıl havale yapılır bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi, yarın havaleyi yapmak istiyorum..
Not: Havale bilgileri'ni aldım fakat benim bu ürünü istediğimi nereye belirteceğim bunu anlamış değilim..
haha sonuncu Caviar Black i ben almıştım Vatandan sorun çıktı iade ettim:D
[url=http://www.exa.com.tr/wd/sabit_diskler/wd_500-327-7592.html]burdan önerim budur[/url]
evet exa dan aldım 500 gb havyar siyah 32 mb geçen hafta sorduğumda yoktu bu hafta gelmiş kaptım hemen :)
yalnız daha önce sata hard disk bağlamamadım elimde bir tane sata kablosu var ama güç olayını nasıl halletcez bilen varsa yazabilir mi ??