Hangi hosting ?

Linuxlover
18-09-2009, 10:34   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
193 mesaj

Ben uzun süredir bedava ve iyi bir hosting arıyorum.Sizin önerebileceğiniz bir yer var mı? ByetHost diye bir hosting firması buldum özellikleri çok iyiydi ama sizden de bir görüş almak istedim Onay 

Bu ByetHosta üye oldum CPanelinde (,cpanel vermiyo vistapanel temalı) addon domains vardı ona tıkladığımda domain soruyordu örneğin kafadan attım bir tane koydum oraya .Şimdi oraya yazdığım domain gerçek oluyor mu ?

Byethostun özellikleri ise http://byethost.com/index.php/free-hosting burada yazıyor

Bunun iyi olduğunu düşünüyorum ama sizden de cevabınızı merak ettim daha iyisi varsa ondan yapacağım da

Son Düzenleme: Linuxlover ~ 18 Eylül 2009 10:35
Der Rote BaroN
19-09-2009, 12:55   |  #2  
Der Rote BaroN avatarı
Yıllanmış Üye
1,531 mesaj

Ben de joomla öğrenmek için bedava host düşündüm ama kısıtlamalar ve teknik desteğin olmaması gibi nedenlerle host satın almaya karar verdim. Yalnız hostbul.net'teki Türk firmalarını ve kullanıcı yorumlarını okuyunca hepsinden tek tek vazgeçtim. Sanırım yabancı lokasyonlu bir site üzerinden alacağım. Şu an www.godaddy.com sitesini inceliyorum.

Son Düzenleme: Der Rote BaroN ~ 19 Eylül 2009 12:56
Linuxlover
19-09-2009, 20:55   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
193 mesaj

desteğe ihtiyacım olmadı :) bu işlerde yeni değilim o yüzden fazla desteğe ihtiyacım yok :) admin panelleri ingilizce ve bu benim işime geliyor :D

Başlangıçta joomla'dan nefret etmiştim,Home path ne ya diyip duruyordum.Ama bakıp bakıp öğrendim ne olduğunu.Benim bedava hosta ihtiyacım vardı :)Ama yine de sağol :) Bu hosting işine atılalı bir yıl oldu :) daha önce herşeyin paralı olduğunu sanardım :D