Hangi internet şebekesi?

Battal Gazi
04-04-2009, 18:37   |  #1  
Battal Gazi avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
366 mesaj

Ben 2 yıl önce ne yazık ki Ttnete kölelik anlaşmayı yaptım ağustos ayında ve hala dolmadı süre. 30 lira 4 gb kotalı olan. Modem filan verdiler, 2 ay bedava . SOrun şu, her ay en az 50 lira ödüyorum, kotayı aştığımdan. Bu durumda ne yapabilirim, sınırsıza geçme tabi de, hangi şebekeyi önerirsiniz? Sözleşmeyi fesh mi etmem lazım yoksa farklı birşey mi? Bilgisi olan varsa sevinirim açıklarsa

emre__
04-04-2009, 18:42   |  #2  
emre__ avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,519 mesaj

sözleşmenin bitmesini bekle yoksa fiyat farkı çıkarıyorlar bulunduğunuz yerde kablotv varsa uydunet al daha ucuz ttnet e göre.

Battal Gazi
04-04-2009, 18:44   |  #3  
Battal Gazi avatarı
OP Yıllanmış Üye
366 mesaj

Uydu net le kablonet farklı değil mi? Ucuz olduğunu duydum, sık sık kesiliyor gibi şeyler de duydum. Bunun hakkında bilgi verir misin? Diyelim Ttnet sınırsız almaya karar verdim sözleşme bitmeden, bunun içinde mi fiyat farkı?

hamann7725
04-04-2009, 18:52   |  #4  
hamann7725 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,837 mesaj

Aynı kölelik antlaşmasını bende Smile ADSL ile yaptım ama uydunetin modemi kendine özel aklında olsun.ADSL modem ona olmuyor ve modemleride pahalı.Uydunette müşteriye tekmeyi orda çakıyor.En b.ktan kablolu modemi 80-90 TL civarlarında bildiğim kadarıyla.Uydunet alırken iyi düşünmen lazım...

Son Düzenleme: hamann7725 ~ 04 Nisan 2009 18:53
Battal Gazi
04-04-2009, 18:58   |  #5  
Battal Gazi avatarı
OP Yıllanmış Üye
366 mesaj

"UYDUNET'TEN KAMPANYA YAĞMURU…

UYDUNET, limitsiz internete abone olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı. Yeni kampanyada 1 Mbps ile 20 Mbps arasındaki limitsiz hızlardan herhangi birisine abone olacaklara kablolu modem hediye edilirken, UYDUNET kurulum ücreti de alınmıyor.

Böylece UYDUNET'i seçen internet kullanıcıları, ekonomik fiyatlarla aboneliği devam ettirme fırsatının yanı sıra, 30 TL olan kurulum ücreti ile 100 TL değerindeki kablolu modem ücretini ödemeksizin abonelik şansına sahip oluyor.

Limitsiz internet kampanyası, internette hızın, kesintisizliğin ve ekonominin sembolü haline gelen UYDUNET'te yılbaşından bu yana ardı ardına gelen kampanyalardan dördüncüsü.

Halen UYDUNET'in 1 Mbps 4 GB kotalı internetini tercih edenler için indirim ve kablosuz modem kampanyalarının yanı sıra çoklu kurulumda önemli avantajlar sağlayan kurulum kampanyaları da devam ediyor. Kampanyalar; gerek modem ve kurulum konusunda büyük avantajlar sağlaması, gerekse ödemelerdeki taksit olanağı nedeniyle İnternet kullanıcılarından büyük ilgi görüyor. "

Reklam yapmış olduk da. Anlamadım burayı, modemi vermeleri için sözleşme mi imzalamak lazım? Kesilmeler filan oluyor mu?

trinity
04-04-2009, 19:03   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,103 mesaj

sözleşmeye fes edemezsiniz ederseniz sizden biraz yüklü bir para modemin ve iğtail için para alırlar şu anada yapabileceğiniz en iyi şey sürenizin dolmasını bekleyip bu aradada sınırsız kullanmak sürebitincede ttnet ten tamamaen kurtulmak

Ahmet Ertuğrul
04-04-2009, 19:04   |  #7  
Ahmet Ertuğrul avatarı
Yıllanmış Üye
3,651 mesaj

TTNet sınırsıza geçtiğin zaman bir fark almıyorlar bildiğim kadarıyla. Ben aynı nedenden geçtim sınırsıza. Daha ilk sınırsız faturam gelmedi, gelince görcem am zannetmem fark alsınlar.

Battal Gazi
04-04-2009, 19:05   |  #8  
Battal Gazi avatarı
OP Yıllanmış Üye
366 mesaj
trinity
sözleşmeye fes edemezsiniz ederseniz sizden biraz yüklü bir para modemin ve iğtail için para alırlar şu anada yapabileceğiniz en iyi şey sürenizin dolmasını bekleyip bu aradada sınırsız kullanmak sürebitincede ttnet ten tamamaen
Yani şöyle mi, Ttnetle irtibata geçip süremin biteceği ağustosa kadar kotalı yerine kotasıza geçiş sağlamak ve sonra ne istersem onu yapmak? Olur mu ki böyle birşey ,kabul ederler mi?

Ahmet Ertuğrul
04-04-2009, 19:07   |  #9  
Ahmet Ertuğrul avatarı
Yıllanmış Üye
3,651 mesaj

Tabi olur, sürenin bitmesini falan karıştırma. Sen geç sınırsıza, sözleşmen dolunca kapattırırsın TTNet i geçersin başkasına istersen.

Battal Gazi
04-04-2009, 19:08   |  #10  
Battal Gazi avatarı
OP Yıllanmış Üye
366 mesaj

Umarım olur. Süre bitince de tekrar sorarın buraya hangisi olacak diye. Teşekkür ederim

sir_yes_sir
24-04-2009, 17:27   |  #11  
Yeni Üye
23 mesaj

ben biriye geçtim şimdi kölelik anlaşması falan yok neyseki Ağzı kulaklarına varıyor şimdilik gayet iyi değiştireceğin zaman biriyi de düşünebilirsin bağlantı hızı falan aynı yani herhangi bi düşüş ya da kopma yok hem de kampanyaları baya iyi oluyor bisürü indiriminden yararlanırsın

hkey10
05-08-2011, 10:50   |  #12  
Taze Üye
2 mesaj

ttnet in müşteri hizmetlerini ben beğenmiyorum. diğer özel sağlayıcıların da fiyatları aşağı yukarı aynı..
burada bütün sağlayıcıların fiyatları modem promosyonları ile birlikte listelenmiş