nedenlerinide yazarsanız memlun olurum şimdiden teşekkürler
hangi işlemci daha iyi?
Tabi ki i3 daha iyi.Çünkü soket 1156 İntel yeni işlemcilerini bu soket tipi üzerinde olacak.2 yıl sonra işlemci değştireceğin zaman senin için avantaj olur.Ayrıca i3 32 nm teknolojisine sahip.
Soket 1156 yatırım eğer pc nin geleceğini düşünüyorsan mantıklıdır
Arkadaşların dediği gibi ilerde Bu soket yapısına sahip daha birçok İşlemci çıkacak terfiniz
Daha iyi olur Eğer LGA 775 den yana yaparsanız 1-1,5 yıl içerisinde bu işlemcileri belkide piyasada bulamayacaksınız
intel i3 daha iyi
hem daha yeni bir işlemci
i5 ve i7 , i3 ten daha iyidir.Tabii ki fiyatı da ona göre değişiyor.Ayrıca intelin dahili grafik yongalı işlemcileri de yaygınlaşır yaza doğru.Onlardan birini almak daha mantıklı.
intel quad Q8400 ( %41 )
intel i3-540 ( %59 )
Anket Durumu: Açık
Toplam Oy: 32 Son Oy: Bugün 20:21
q8400 e bu kadar oy nasıl çıktı ya? i3 daha iyi çünkü yeni mimari.toplayacağın pc de daha ileriye dönük olacaktır.
i3 daha iyidir ama alabilirsen i5 serisinden bir işlemci al
ben yeni işlemci almıycam zaten benim işlemcim Q8400 sadece i3 nasıl olduğunu merak ettim
işlemci Q8400
palitgts 250
4gb kingston 1066mhz
i3ün nasıl oldugunu merak ettiğin için anket mi yaptın hmm güzel.biraz araştırma yapsaydın yada direk i3 nası bi işlemci sadece merak ediyorum diye açsaydın konuyu daha yerinde olurdu burdaki adamlar da boşuna kafa yormasalardı.
q8400 her harükarta daha iyidir i3 den şahsen deneme fırsatım oldu
Core 2 Quad'ın yanında İ3'ün lafı bile olamaz,çok da ileriye dönük işlemci olsun,bu teknolojide çift çekirdekli işlemciyi 4 çekirdekliden daha iyi görüyorsunuz ya helal olsun ...
Yorum yapan herkes,değiştirmesi kolay olacağından İ3 demiş,sanane değişmesinden sen hangi işlemci iyi sorusuna cevap ver,değiştirmesi bir tane anakarta bakar,atla devemi ...
istediği kadar yeni mimari olsun nasıl olsa intel ne zaman yeni işlemci çıkartsa anakartıda değiştiriyor AMD 'mi kullanıyorum sanıyorsunuz ?
2çekirdekli işlemciyi 4 çekirdekli işlemci ile kıyaslıyorsunuzya daha ne diyeyim.!
i3'müş.
Q8400 alıyorsan al.
i3 hiçte ileriye dönük değil H55 kartlarda kullanabiliyorsun yani ileride çöp oda Q8400 gibi.
arkadaşlar şu anda quad işlemciler 4 cekirdek ben 3 ghz kullanıyorum bilgisayarımı ucuruyo hic bi sorun yaşamıyorum donma asla olmuyor her programı rahatlıkla calıştırıyo işimi görüyo fazlası ile daha ne yapcam ben başka işlemciyi işimi görmese neyse