arkadaşlar genel olarak bir fikir almak istedim
hangi işletim sistemi
Windows 7 tabiki yaa :D yani bence :D
Senin forumda yerin ayrı o yüzden :D
windows 8+ xp herzaman favorimdir.
Kesinlikle windows 8 diyorum neden mi aşırı hızlı.Çünkü dandik makinelerde bile aşırı seri çalışıyor.Ve günlerdir xp kullanmıyorum buda çok ilginç bir durum.Çünkü xpde yapıcagım herşeyi windows 7 de takıla takıla yapıyordum şimdi ses kartımı 32bit 192000hrz e bile getirsem müzik takılmadan oynatıyor.Yani yeni windows hüsran değil tam aksine mükemmel geldi.Xp den sonra bu hissi bu bilgisayara windows 8 yaşattı windows serisinde.Linuxdada pardus ve ubuntu.
Bir bilgisayar daha nasıl hızlı çalışır ben merak ediyorum yok yani xp sp3 sp4 = windows 8
İlk başta çok agır bir iki gün geçince acayip hızlanıyor.
Hemen korsan windows 8 zimizi gösterelim (çakma windows 8)
18 şuabttan beri kullanıyorum
Buda xp yi yeniden kurdugum tarih.Orjinal sp3 evi..
en performanslısı:sisteme göre değişir
en gelişmişi:windows 7-8
ne yalan soyliyeyim metroyuda sevdim.windows8 de.
evet metro ilk basta sacma geliyor ama dusununce cok mantikli.yani baslat yoneticisinin gelismis simgesi buyuk surumu.Ben metroya alistim.Ama halen bi yabancilik var program ve kisayollara karsi.
metro aslinda masaustu simgelerinin bulundugu mekan.
aslinda baslattan daha hizli uygulamaya ulasiyor ve ozellestiriyorsunuz.
Benim oyum Windows 7 x64 SP1'e...
Windows 8 şuan için BETA aşamasında daha çok yol alacak. Bende Windows 7'nin yanına kurdum ama açıkçası şu Metro UI'ye bende alışamadım. Bir masaüstü kullanıcısına göre değil. Zaten RC yada RTM sürümlerinde kurulum sırasında Metro UI ile yada olmadan diye seçeneklerin gelmesi muhtemel, dünyadaki kullanıcıların büyük bir kısmıda benim ile aynı fikirde. Tabletlerde tamam da masaüstünde olmuyor... Birde şöyle birşey var Windows 8, 7'nin üstünden geliştirildiği için bu kadar stabil ve performanslı. 7'de Vista üzerinden geliştirilmişti.
Şuan için benim adresim Windows 7 x64 SP1. SP2 ile Microsoft'tan şu 8 kadar hızlı başlama, belki explorer'da ribbon ve USB 3.0 desteği gibi major değişikler bekleniyor. Yani SP2'nin düzeltme veya güvenlik güncelleştirme paketlerinden ziyade yenilikler getirmesi bekleniyor. Bakalım göreceğiz...
MAC OS kullan hangi sürümü olursa olsun xD
Lion,jaguar,puma,panther,Snow Leopard Seç beğen 10 tl :)