Merhabalar,
Benim 1 tane kızım var ve kızımın bilgisayar başında ne yaptığını, sevgilisi varmı ve kimlerle ne konuşuyor öğrenmek istiyorum acaba bunun için ne yapabailirim kızım farketmeden?Bir tane shareware süresi uzun olan yada ücretsiz bir keylogger,spy gibi 1 program önerebilirmisiniz? Bunun için mozilla google chrome yada başka tarayıcıda benzer özelliklerde 1 eklentisi olan tarayıcı yada eklenti varmı? Bana önerebileceğiniz programın görünmez,sistem kaynağını minumum tüketen 1 program olmasını istiyorum,ve bu programın içinde herhangi zararlı bir yazılım olmasın istiyorum,yani programın beni gözleyip başkasına bilgi sızdırması v.s. istemiyorum sadece bu bilgisayarda çalışssın ve hiç bir dosyaya ve belgeye,bilgisayara en ufak zarar vermesini istemiyorum, çünkü içinde yedekleyemeyeceğim kadar bilgi var iş yerindeki çalışanlarla ilgili ve aile resimlerimiz v.s.. Bu programın böyle olmasını istiyorum çünkü kızım benim bilgisayarımı kullanıyor ve bilgilerimin çalınmamasını ve sızdırılmamasını istiyorum.Eğer paraya kıyın 1 tane alın diyorsanız 1 program için para vermeye pek bütçemiz yetmeyecek vea ayıptır söylemesi birazda krizdeyiz. Hangi prgoram yada fikri öneriyorsunuz acaba?*Özellikle diyorum bu bilgisayarımda işyerindeki arkadaşlar ve ailemizle ilgili benim için önemli bilgiler var,bunlara zarar vermeyecek zararsız 1 yazılım istiyorum,Bilgisayardaki dosyalar yedekleyemeyeceğim kadar çok,Yardımlarınızı esirgemeyiniz