3 tane kredi kartim var 2 sini iptal etmek istiorum. Kapmanyalari bonuslarina gore en Avantajli hangisidir.
Bunlarin disindada tavsiyeniz olursa not yazin lutfen
Hangi Kredi Karti
Üçüde işe yaramaz. Puan ve taksit bakımından world başta olmak üzere world yada bonus, avantajları ve sunduğu çeşit çeşit kampanya ve ayrıcalıkları bakımından cardfinans.
carfinanstan 1.5 senede faydalandığım avantajlar:
1- 1 adet bedeva cep telefonu (samsung l700)
2- sıfır faiz, sıfır masraf, sıfır komisyonlu 2.500 tl kredi.
3- kampanyalardan 200 lira değerinde para puan (otomatik fatura ödeme talimatları, arkadaşını geit vs. vs..)
4- harcamalarda puan 200 lira civarı değerinde.
5- diğer kartlar faturalardan işlem ücereti altında komisyon alırken, fatura ödemelerinden komisyon alınmadığı gibi fatura başı 15 liralık puan.
6- Sağlık ve eğitim harcamalarımı peşin fiyatı üzerinden cektirmeme ragmen, kartın komisyonsuz taksitlendirmesi. Özellikle oğlumun dershane ücretini dershane ile tek çekim olarak pazarlık yapıpta kartın 1 lira komisyon almadan taksitlendirmesi ayrı bir güzellik.
7- Biraz ısrarcı olursanız asla kart aidatı almıyorlar. Şimdiye kadar ne world karta nede carfinansa ödemedim.
ben world veya bonus diye dusunuyordum, khramn yorumundan sonra cardfinans a da sans verdim ,ama kararsızım hala, baska fikrini soylmek isteyen varmı?
mümkünse aidat almayan bir kredi kartı!