hangi laptop u almalıyım sizce acill pls
ilk listenin birincisi veya üçüncüsü olabilir üçüncüsünün işlemcisi de daha iyi.ben olsam onu tercih ederdim.ikinci listenin birincisi de hp ama 17'' yani siz daha büyük bir ekran istiyorsanız ikinci listenin birincisi uygun.ama madem oyun oynayacaksınız 9600m gt leri tercih edin onlar 3650 lerden daha iyidir.
kardeş toshiba almada ne alırsan al .Ben sana söyliyeyim.
neden toshiba alma diyorsun toshiba en kaliteli servisi şu anda
krdeş toshiba al tavsiye ederim kesinlikle tavsiyem toshiba
Bence 2. grubun 2.si olan Samsung'u tercih et.Performans canavarı bu bilgisayar.Diğerlerinden daha iyidir...
Toshiba inan taş gibi notebook yapar ne Hp ne samsung nede bir başkası bunlar hep yeni bu sektörde ayrıca toshiba servisi harika bende toshiba derim 11 yıldır toshiba notebook kullanıyorum 2ad.satellite ve şimdide 1 ad. Qosmio var vistayı windows 98 gibi hızlı çalıştırıyor ama Qosmio serisi biraz pahalı tabiii... tercih senin
Tabiki 2. listenin 2. şıkkı ram ve ekran kartı ddr3 canavar makine tam anlamıyla 4-4lük bir performans alırsın...
asus m 51 va alalı bi ay oldu.gecen yıl toshiba almıstım toshibanın ses kalitesi cok ii ama bence bu notebook süper.toshibanın bu özellikte bi notebooku iki kat fiyata gelir sanırsam.klavyede numerik bölümü var onun haricinde mentese problemi fln yok.ilk cıkanlarda varmıs ve artık öle bi problemle karsılasılmıyomus.ki ben bi aydır kullanıyroum tas gibi:D:D
Arkadaşım verdiğin linkler biribirini o kadar çok besliyor ki...Ben sana şöyle tavsiye yapayım:
TOSHİBA
MSI
ASUS
HP
SONY WAİO
DELL
Bu dizüstülerden bana göre herhangi birisini alabilirsin.TOSHİBA VE SONY WAİO diğerlerinden çok daha pahalıdır ama kalitelidir.Birde alacağın dizüstülerde en az şu özellikeler olsun: 9600 GT ekran kartı , 2.4 veya 2.5 hızında işlemci, en az 3 gb bellek(ram) hardisk sana bağlı..Bu önerdiğim dizüstü markalarında bu özellikleri bulursan kaçırma...PİŞMAN OLMAZSIN