arkadaşlar ben ekran kartı alıyorum ama hangi marka alacağıma karar veremedim.ben XFX MARKASINI İLK DEFa DUYDUM.acaba ASUS-MSI-XFX HANGI MARKA IYI ACABA ,yardımcı olursanız sevınırım.
hangi marka
Asus-Msı-Xfx ama xfx derim ben yeni bir amrka oldugu için ucuz.Ama servis desteği nasıldır onu bilmiyorum.Bence yetersizdir.
ASUS-MSI-XFX den hangisi dersen ben ASUS derim...
Ben de ASUS derim. Ama başka marka istersen Gigabyte'da iyidir.
eğer kafanda işlemci yönünden bir fikir varsa ona göre marka verelim.hangi marka olursa olsun stok eritme adına (asusda olsa msi da olsa )fiyat uygun geliyor diye alınmaz.önce kafanda bir bir grafik işlemci markası belirle istediğin performansı belirt ona göre marka/model tavsiyesinde bulunalım.
MSI - P35 NEO2-FR 1333FSB ANAKART
INTEL CORE 2 DUO E 6550 2,33 GHZ 64 BIT 4 MB L2 CACHE 1333 FSB 65 NM
kingston hyprex ram 2x1gb DUAL KİTDDR2 800MHZ (PC2–6400) BU DONANIMA
EKRAN KARTI TAKACAM ARKADAŞLAR
EKRAN KARTI OLARAK MSI NX8600 GTS T2D256E 7OO MHZ BELLEK HIZI 2100 MHZ 256 MB 128 BIT DRR3 DX 10, veya XFX 8600 GTX 256 MB 128 BIT DX10 ekran kartını dusunuyorum
MSI hem uygun fiyatli hem de kaliteli. ayni sekilde LEADTEK de.
Asus aralarında en pahalısıdır. çünkü kutu içeriği daha gelişmiştir. uygun fiyatlı istersen MSI veya PALİT i öneririm. Asus ekran kartlarında bol bol cd, kitapçık, kablo, ile doludur. mesela aklıma ilk gelen Asus ATİ 2900XT nin kutu içeriği...asus 2900xt nin kutu içeriğinde 4 tane orjinal oyun bulunmakta. şuan piyasada orjinal oyunun ne kadar olduğunu biliyorsundur. bu büyük bi avantaj. yanılmıyorsam aynı ekran kartında MSI firmasıda 2-3 tane oyun veriyor. MSI yada ASUS alabilirsin. performansları çok yakındır. ama MSI ın şöyle avantajı var. ekran kartları overclock lu geliyor. buda karttan daha fazla performans almanı sağlıyor... alternatif olarak PALİT firmasına bakabilirsin. palit in MSI ve ASUS tan performans anlamında büyük eksikliği yok. ama kutu içeriği zengin değil. gerekli cd ler ve kablo vs. çıkıyormuş. ati/nvidia klasik olarak verdiği oyun varsa anca onu veriyor. ayrıyetten oyun vermez...! umarım yardımcı olmuşumdur.
MSI ve LEADTEK derim.Bence bu ikisi.
sapphire asus veya xpertvision olabilir.xpertvision hem ucuz hemde bir çok kaliteli markadan daha iyi bir soğutma sistemi takıyor.