arkadaşlar ben yeni bir adsl modem almayı düşünüyorum tek portlu ve ethernet bağlantısı olmasında özen gösteriyorum.
sizce hangi modemmi almalıyım?
aldığım modem de adsl +2 desteklemesini veya en azından adsl 2 yi desteklemesini istiyorum sizce en kaliteli adsl modem hangisini almalıyım sizlerden yardım bekliyorum çaıklamalı olsasına önem göstermenizi rica ediyorum.
şimdi den yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.
hangi modemi tavsiye edersiniz?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Tam adını bilmiyorum ama creative'nin usb+ethernet portlu bi modeli var. Adsl 2+ destekli 60 ytl gibi bişi. Özelliklerine bakmıştım iyi bi ürüne benziyordu.
airties ın modellerine bir bak adsl 2 ve adsl 2+ yı destekliyor alacaksan airties rt-210 al yok w-lan kullanmayacam diyorsan rt-110 modeline bir bak
@ycom yada Sagem almayında ne alırsanız alın.Telekom bölge bölge bazı firmalarla anlaşmalı,yeni abone olduysanız sizi bir firmadan arayıp,kurulum için geliyorlar.Telefonda nasıl bir modem istediginiz soruluyor.4 portlu diyorsunuz.59 USD+kdv diyorlar...uygunmu diye soruyorlar.uygun diyorsunuz.Ellerinde @ycom modemle geliolar,dandik ötesi.E hadi bari bi bakalım diyorsunuz.3 gün sonra değiştircem diyorsunuz.Asus getirin diyorsunuz,73 usd+kdv.Geliyorlar Sagem modemle 3-4 usd aşağısıymış.Biraz araştırıyorsunuz,sagem ve @ycom modemleri aynı firmanın ürünü,yada o firmanın güvencesi ile dagıtımı yapılmakta her neyse.Bu işin içinde bit yenikleri var kısacası.
Ben 4 protlu ZyXELL aldım vede çok memnunum,s,zce zyxell nasıl
bende geçenlerde sagem modem almıştım tek port ne kurulumu güzel ne de kendisi dandik birşey adamlar iş olsun diye yapmışlar hiç tavsiye etmiyorum
aslında ne alırsan al hepsi aynı ama geek veya keysmart modem alabilirsen senin için yararlı olur bilgisayqarcına danış bnce
alcatel al bence geek de olabilir.
Fiyat/ Kalite Oranında DATRON RTA-230 u oneriyon ve kullanıyom. Hatta çalıştığım firmadan büyük bir firmaya 900 adet adsl modem kurulumunda bu modemıu tercih ettik. USb ve Ethernet Portu, Router Özelligi var ama Adsl 2 ve +2 desteklemesi tek eksigi