Ben fps düşkünü biriyim bundan dolayı iyi bir mouse ve klavyeye ihtiyacım var mouse verebileceğim en fazla fiat 150 TL,klavyeye verebileceğim değer ise 50 lira klavyeyle ilgili aklımda hiç bir fikir yok fakat mouse olarak misrosoft sidewinderx8 almayı düşünüyorum ve önerilerinizi merakla bekliyorum.(FPS oynayanların dikkatine BFBC 2'de nikim gsli_avci cod 4 için x-fire ım ordulumert ekleyenlerle tanışılıp oynanır özellikle cod prosuyumdur bilginize.)
hangi mouse?
Dediğin gibi Sidewinder x8 alabilirsin BlueTrack teknolojisi kullanıyor. Alternatif olarak
Razer Deathadder v2
Steelseries Kinzu
Steelseries Xai
Logitech G500
düşünebilirsin.
Ayrıca kaliteli bi mouse pad alman gerekiyor yoksa istediğin mouse al tam performans alamazsın. Mümkünse aldığın mouse'nin markasında olsun.
Klavye'nin çok fazla önemi yok ergonomik olması yeterli. Aynı marka olması şart değilse A4Tech x7-G800MU alabilirsin.
Gerçekten profesyonel isen ya da profesyonel olmayı düşünüyorsan kaliteli bi kulaklık alman şart.
Sennheiser düşünebilirsin ama fiyatları biraz pahalı gelebilir. Sharkoon RHS200 alabilirsin Türkiye distribütörü firebal'da bulabilirsin fiyatı 40 TL civarı.
mousepade çok para veremem en fazla 20 lira
Mouse : RAZER DEATHADDER GAMER MOUSE 3500 dpi Gaming Mouse V2 [118 TL]
Mouse Pad : Razer Goliathus Fragged Speed Edition Mouse Pad Small [28 TL]
Klavye : A4 TECH X7-G800MU Q PS/2 SİYAH [34 TL]
Kulaklık : Sharkoon RHS200 [41 TL]
Toplam : 221 TL
Sana önerebileceğim F/P oyun ekipmanı. :)
Bütçen zaten 150+50 TL olarak belirtmişsin ben 20 TL daha aşarak kulaklıkda ekledim.
ben pek araştırmadım ama mouse fps oynamak için iyimi ayrıca fps ne demeg biliyomusunuz?