merhaba 
acele bir notebook almam lazım.Performans benim için önemli.Aşağıdaki modeller arasında kararsız kaldım.Bir fikri olan yardımcı olabilirmi?
Toshiba tecra S1 centrino 1.5
Hp nx5000 du305a
Hp nx9010 du269s
merhaba 
acele bir notebook almam lazım.Performans benim için önemli.Aşağıdaki modeller arasında kararsız kaldım.Bir fikri olan yardımcı olabilirmi?
Toshiba tecra S1 centrino 1.5
Hp nx5000 du305a
Hp nx9010 du269s
Tüm gücümle sana Toshiba önericem. Yazmış olduğun cihazda çok iyi. Güçlü teknik servis. Kaçırma derim...
teşekkür ederim
sanırım ben hp nx5000 du305a da karar kıldım.toshiba tecra s1 in sistem bellek hızı diğerine göre yavaş.
bence hp alma hele nx 5000 serisi var ya 4 tane müşterim geri döndü piksel sorunları ve touchpadlari arızalı ayrıca du 269s serisi epey bir süredir bulunmuyor piyasada sanıyorum yeni çıkan modelleri satmak için sürmüyorlar piyasaya
sana tavsiyem ikisine oranla biraz pahalı ama toshiba tecra s1 1.5 cent olan makineyi tavsiye ederim fiyatı bende 1799$+kdv bu fiyata da bunus karta 10 ay cardfinansa da 9 ay vade farksız taksit yapıyorum
merhaba
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler Erdem bey.Hp yi neden tavsiye etmiyorsunuz?Toshiba tecra s1 dışında başka önerebileceğiniz bi model varmı (hp yada toshiba.1900$ a kadar)pzt.-salı gibi almayı düşünüyorum.nx5000 serisinin özellikleri güzeldi.ama şimdi biraz tereddütte kaldım.Yardım edebilirseniz sevinirim..
Asus Notebooklara bir Bakmanı Tavsiye ederim...
Kolay Gelsin....
slm, ben de şiddetle dente fora fl566 modelini öneririm.
Dente Fora FL566
Mobil Intel Centrino 1.6GHz, 400MHz FSB, 1MB Ön bellek
Centrino Intel 855PM, ICH4-M
15" SXGA+ TFT 1400x1050
512MB DDR PC2100 (Azami: 1GB)
60GB
Mobil ATI Radeon 9700 128MB DDR
Realtek ALC202
DVD/CD-RW Combo Sürücü (24x10x24x CD-RW, 8x DVD)
56K V.92
10/100 Mbps LAN, Tümleşik Intel Pro/2200BG 802.11b+g Wireless
Lithium Ion (4:30-7:00 saat çalışabilme)
1xType II PC Card Slot 32 bit & 16 bit PC Card desteği
1xLPT, 1xVGA, 1Kulaklık, 1Mic., 3xUSB 2.0, 1xRJ-45, 1xRJ-11, 1xFirewire, 1xTV-Out(S-Video), 1xKızılötesi, SD slot
MS Windows XP Home TR
88 Tuşlu Klavye ve Touchpad Fare
330 x 273 x 29.9 mm / 2.8kg
2 Yıl Garanti
DEnta Fore mi O da ne ya?? Böyle bir marka varmı? Varsa bile teknik servis yoktur herhalde bu cihaz için..
Bende İlk Defa Böyle bir Marka Duydum... :)
bu nila
zoom gibi bişi mi bu :D yoksa ahi aracılığı ilemi geldi. O zaman hoş geldi ama bu ni la
walla teknik servis baya bi war. ayrıntılar: www.dente.com.tr
tekink servislerin listesi de orada war.
makinanın teknik özellikleri hakkındaki yorumlarınız?
Arkadaşta toshiba satellite serisi vardı. arıza yaptı servise gitti. servisten önce 128 ram vardı. servisten geldi 64 ram var. kaç defa servisle muhatab olduk sizin notebook 64 ramli geldi dediler.. almanya merkeze şikayet ettik. ondan sonra arkadaşı çağırıp rami düzelttiler.. Toshiba servisi rezalet..
forumda başka bi başlık altında gördüm....
yorumsuz!

dendel mentel delıkanlıyı bozar :))
www.pcdepo.comda amd 2800 ıslemcılı hp var 919 usd fıyatı var bır ıncele ıstersen
Herzaman ki gibi Sony Vaio Tavsiye ederim ozgun...
alıntı:
Gönderen : tolga145dendel mentel delıkanlıyı bozar :))
Çok komik }-/ 

bence sakın hp alma ekran çatlaması sorunu var toshjiba ıbm asus iyi markalar
evet asussun m6wr modelıde var 1299 usd fıyatıyla urun guzel lınke bır bak ıstersen http://www.pcdepo.com/asp/show_s ... =NOT.ASU.UN103ASU40
alıntı:
Gönderen : baris2813bence sakın hp alma ekran çatlaması sorunu var toshjiba ıbm asus iyi markalar
Bu tolga varya sırf reklam arkadaşlar devamlı ürünlerin ya linklerini veriyor yada pcdepo mudur nedir onu söylüyor... Biraz daha böyle davranırsa admin lere şikayet edecem arkadaşı...