arkadaşlar ben bir süre önce metin2 oynadım.ama hiç beğenmedim bana kotayı az dolduracak bir online oyun söylermisiniz
Hangi online oyunu oynayayım?
EVETTT YAA BENDE istıyorum hazır tatıldeyız..:))
söyleyecek bir vatandaş yok mu
savaş oyunu ıstıyorsan klansavaşları.net i önerırım ben sıkıldım cok bu oyundan
semih_ozyurtistanbul kıyamet oyununu ökotayı az dolduruyor demi
OOOOMMMMEEEERRRRGladaitus tabikide ...Tamamda O Kadar Seviye atlıyorsun O kadar aydır oynuyorsunda bir ismini ögrenemedin Oyunun Evet.Bende Web tabanlı oyunlarda ve Online oyunda size Gladiatus'u tavsiye ederim.. Ayrıca Kota derdi olmadan oynayabilecegin Oyun istersen web tabanlı Gladiatus oynamalısın KesinlikleSon Düzenleme: SaGoPa KaJMeR. ~ 02 Kasım 2008 10:50
Bence popmundo,gladiatus, football tycoon,seafight,darkorbit,managerzone, en sevdiğiklerim popmundo football tycoon gladiatus s9'dayım seviye 7 :D
popmundo da adım mert odabaşı 150 puanım
Valla ben metin2 yi çok begendim sana onu tavsiye ederdim ama sen begenmemişsin :) ben metin2 de 40 lwl im çok güzel diğer arkadaşlara tavsiye ederim ... Ayrica sana bide kota sorunu olmayan savaş oyunu travianı öneriyorum denemelisin bence ....
Gladiatusu tercih ederim gercekten harika i oyun
RPG olarak Metin2,Silkroad Online,Knight Online'ı öneririm.Browser Sitilinde Ogame,Tanoth,Popmundo,İkariam veya Travian'ı Öneririm.
I CAN FOOTBALL tavsiye edrim bi dene istersen
cok sarıcı ama bağımlılık yapmayan kodayı cok az yiyen bi online oyun istiyorsan .. Counter-Strike derim ben sana ..
Tek Geçerim Bu Oyunu !!
metin 2 derim
şahsen kendim oynuyorum 70 lwl im
http://www.gamersfirst.com/knightonlineworld/ knight online süper bir oyun bi bakmışsınız sizi alıp götürmüş sürükleyici ve eğlenceli online oyun knight şiddetle tavsiye ederim