Arkadaşlar...
İntel Pentium 4 3.2 Ghz Çift Çekirdek
2Gb Ram
Zotak 9600 Gt Eco 1Gb 256 Bit Ekran kartı
Bu bilgisayara Hangi Oyunları Satın ala bilirim
Yardım edin lütfen...<
Arkadaşlar...
İntel Pentium 4 3.2 Ghz Çift Çekirdek
2Gb Ram
Zotak 9600 Gt Eco 1Gb 256 Bit Ekran kartı
Bu bilgisayara Hangi Oyunları Satın ala bilirim
Yardım edin lütfen...<
tüm oyunları sayamayız ki :)
www.systemrequirementslab.com adresine gir ordan hangi oyunu istiyorsun örneğin sims 3ü seçiyorsun sonra sisteminin kaldırıp kaldırmadığını gösteriyor.World Of Wardcraft vb. oyunlar da var :)
hangi tarz oyun arıyorsun ? sistemin ile son oyunları orta kalitede oynayabilirsin
Tarz aramıyorum
Geçen Need For speed Shift i satın aldım oynuyorum hight olarak da aynı performansı aldım lov olarak da birşey değişmedi
hight de kı kasmaların aynısını lov da da yaşadım ondan dolayı hangi oyunları satın almalıyım diye sorma ihtiyacı duydum...
İlk yorumda vermiş olduğunuz link e giriyorum fakan bir sonra ki sayfada hata alıyorum Deneyemiyorum yani<
işlemcin nvidia 9600gt için az
ekran kartın fiyasadaki tüm oyunları oynatacak gücü var ama işlemcin onu durdurur
gta4 gibi oyunları oynatmassa işlemciden diğer oyunları oynatırda işlemcinin kardırabileceği çözünürlüğe kadar sana tavsiyem işlemcini değiştir 70 tl civar olan e5200 gibi bir işlemci al fiyasadaki oyunları oynatır
işlemcin nvidia 9600gt için azEvet bunu düşündüm fakat işlemcimi değişeceğim vakit anakartımıda değişmem gerekiyormuş Şuan tam olarak ana kartımı tarif edemem ama Bildiğim kadarıyla :Markası Foxcon Cipseti İntel lakeport...<
ekran kartın fiyasadaki tüm oyunları oynatacak gücü var ama işlemcin onu durdurur
gta4 gibi oyunları oynatmassa işlemciden diğer oyunları oynatırda işlemcinin kardırabileceği çözünürlüğe kadar sana tavsiyem işlemcini değiştir 70 tl civar olan e5200 gibi bir işlemci al fiyasadaki oyunları oynatı
ağır oyunları çalıştırmaz derse işlemci testte kalır ekran kartı ve ram geçer burdan bir gta4 kardırırmı bak;
www.systemrequirementslab.com