Arkadaşlar ben bugün bi PC aldım toplama degil hazır Lütfen PC'yi aşağılamanızı istemiyorum iyi bile olsa tek istediğim soruma cevap :) benim sistemi yazayım siz hangi oyunları kaldırabilir yazarmısınız ? Bakın Bilgisayarım'daki yazanlar
İşlemci:İntel(R) Pentium Dual-Core CPU E6800 @ 3.33GHz
RAM:4GB Kingston DDR2
Ekran kartı:1GB ATİ Radeon HD6230
Anakart:MSI G31TM-P21 anakartta bu neleri kaldırır ?
Hangi oyunlar
Ekran kartı ölü arkadaşım. İşlemci ve rame bakmayın sadece.
hocam assagılama degilde kart cok dandik işlemci ram iyi ama hazır pc nin faydaları işte kart gene yamuk kalmıs digerlerinin yanında ne kadar verdin bilmiyorum ama toplatsan daha iyi olurdu ben 1-2 oyun önereyim bos gecmiyek :D-beowulf- whatcmen-street fighter 4- bu kart bu tür oyunlar oynanır anca.
Tamam arkadaşlar genede teşekkür ederim :) Ben sanıorum call of duty 4 falan minimumda oynatır ama siz öyle diyorsanız öyledir , bide bi sorum var AMD ekran kartlarının isimlerini değiştirmiş yani 6230 aslında hd5470 ismi değişik sadece youtubeye bakıyorum HD5470 yazınca oyunlar çıkıyor max settingste yalan mı onlar ozaman ?
İsim değişikliği diye bişey söz konusu değil.
Call of duty 4 rahat bi oyun yüksekte de acarsınız o kartla belki. 20-30 tllik kartlarda acıyor ama eski bi oyun ve optimizasyonu iyi yapılmış sistem gerektirmiyor pek.
Sistemin kötü olduğunu söylediniz fakat systemrequirementslab.com burdaki oyunlarda bakıyrmda Crysis 2 yi minimum ile maximum arası call of duty 5 i minumum kaldırıyor call of duty 4 ve mw2 yi kaldırıyor left 4 dead 2 bunuda kaldırıyor yani makina fena degil ozaman ?
Call of duty 5 call of duty 4 mw2 ve l4 dead 2nin sistem gereksinimlerine baktınızmı :) cok eski bilgisayar bile minimum acabiliyor. Crysis 2yide öyle. Ama o minimumdada kare kare oynarsınız. ve takılır.
Niye toplama almamakta direniyorsunuzki? Hazır pcler en dandik ekran kartını koyuyor. Oyun pcleri değiller. Ofis pcleri üretiyorlar. Anakartlarının vs. Markası belli olmuyor çin işi bişey olabilir.
Marka fiyatı koyuyorlar bi de. Adamlar bilgisayar toplayıp aynı fiyata satacak değil
Toplama alırken peşin para olmuyor taksitle her türlü şekilde ödeyebiliyorum yoksa bende isterm toplama PC abim var 900 liraya i3 4 çekirdek 4GB ram 2 GB ekran kartlı PC topladı en az 3-4 sene götürür daha ama bende yok işte para