Arkadaşlar Shooter ve RPG oyunları arıyorum kısaca. Medal Of Honor, Battlefield, Call Of Duty, Crysis, Darkness 2 oyunlarını oynadım. Ayrıca RPG olarak Just Cause 2, Prince Of Persia, GTA 4, Alan Wake, L.A Noire, Mafia 2, Max Payne 3 oyunlarını oynadım.
Assassins Creed serisinden yalnızca Revelations'u kısa bir süre oynadım çünkü hikeyesine hakim değildim maalesef sarmadı. İlk üç oyunu da oynayacağımı zannetmiyorum.
Skyrim de oynadım ama maalesef sarmadı. Bana göre değildi.
Aslında Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier ve Splinter Cell Conviction'u oynamak istiyorum ama sorayım bunlar uzun seri ve önceki oyunlar ile çok bağlantı var mı çünkü hiç oynamadım.
Bir de Spec Ops: The Line konusunda bir fikrim yok oynayanınız var mıdır bilgi verir misiniz ?
Ve daha farklı önerileri olanlar varsa lütfen söylesinler.
Hangi oyunu oynamalıyım ?
- 1
- 2
Sanırım fps ve tps oyunları oynuyosun çoğunlukla ben sana Binary Domain önerebilirim oyunda sesli yönetim var ama kullanma şansım olmadı :D Sniper elite v2 ve s8 prejudice önerebilirim.
Dungeon Siege serisi var. İlk oyununu bulamazsın sanırım, ikincisinin de grafiklerini beğenmezsin. üçüncü oyununu bulursun sanırım
Fallout 3 var oynadın mı bilmiyorum. Bioshock serisi var. Mafia 2 var. Birde Prince of Persia var ama ilk oyunu değil şu aşağıdaki linkteki
http://store.steampowered.com/app/19980/?snr=1_7_suggest__13
Ben bir tek bunu oynadım Prince of Persia'nın oyun çok iyi değil, karşına çıkan düşmanı bir kaç tane combo öğrendin mi aynı taktikle öldürebiliyorsun ama hikayesi güzeldi. Benim hoşuma gitti şahsen
Dungeon Siege serisi var. İlk oyununu bulamazsın sanırım, ikincisinin de grafiklerini beğenmezsin. üçüncü oyununu bulursun sanırımTeşekkür ederim ben de Bioshock'u merak ediyordum aslında.İlk oyununun spoilerlarına bakıp ikinci oyunu oynarım galiba. Fallout pek dikkatimi çekmedi. Bir de özür dileyeyim senden Mafia 2 ve Prince Of Persia oyunlarını oynamıştım :)Fallout 3 var oynadın mı bilmiyorum. Bioshock serisi var. Mafia 2 var. Birde Prince of Persia var ama ilk oyunu değil şu aşağıdaki linkteki
http://store.steampowered.com/app/19980/?snr=1_7_suggest__13
Ben bir tek bunu oynadım Prince of Persia'nın oyun çok iyi değil, karşına çıkan düşmanı bir kaç tane combo öğrendin mi aynı taktikle öldürebiliyorsun ama hikayesi güzeldi. Benim hoşuma gitti ş
Sanırım fps ve tps oyunları oynuyosun çoğunlukla ben sana Binary Domain önerebilirim oyunda sesli yönetim var ama kullanma şansım olmadı :D Sniper elite v2 ve s8 prejudice önerebilirim.Sniper Elite v2 gerçekten oynanmaya değecek bir oyun, konuyu görünce ben yazacaktım yazmışlar :)
Witcher 2 Grafik kartlarını çok zorluyor doğrudur :) ama sor bakim niye zorluyor,Felaket detaylı bi oyun motoru var,Çok hoş görüntü veriyor. Ekran kartın gt650mdi sanırım,Benim 555m biraz overclocktan sonra highte 25-30 fps oynatmayı başardı,Antialiasingi kapadım tabi :D sende rahat oynatır diye düşünüyorum.
Witcher 2 Grafik kartlarını çok zorluyor doğrudur :) ama sor bakim niye zorluyor,Felaket detaylı bi oyun motoru var,Çok hoş görüntü veriyor. Ekran kartın gt650mdi sanırım,Benim 555m biraz overclocktan sonra highte 25-30 fps oynatmayı başardı,Antialiasingi kapadım tabi :D sende rahat oynatır diye düşünüyorum.Evet GT 650M kullanıyorum. Oyunu açar açmasına da uçuk ekran kartlarını zorlayan bir oyun olduğu için gıcık kapmıştım :D
Arkadaşlar Spec Ops The Line'ı da oynamaya karar verdim. Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier ve Sprinter Cell Conviction ile ilgili sorduğum soruları cevaplarsanız memnun olurum.
Dostum senin konulara bakılınca pek strateji felan oynamıyosun o anlasılıyor pc ye bağlanmak istiyosan gelişmiş uzay similasyonları felan oynamalısın x3 serisi gibi felan bence uzun uzun vakit gecirirsin basında bence :D neyse sana önerebilecegim tek oyun Dishonored daha cıkmadı 12 ekimde cıkıcak takip et önericegim baska oyunları muhtemelen oynamısındır.....
Dostum senin konulara bakılınca pek strateji felan oynamıyosun o anlasılıyor pc ye bağlanmak istiyosan gelişmiş uzay similasyonları felan oynamalısın x3 serisi gibi felan bence uzun uzun vakit gecirirsin basında bence :D neyse sana önerebilecegim tek oyun Dishonored daha cıkmadı 12 ekimde cıkıcak takip et önericegim baska oyunları muhtemelen oynamısındır.....Evet pek strateji oyunları oynamam. Bağlanmakta istemiyorum o kadar :D Dishonered'ı duydum bekliyorum baya orjinal hikayeli bir oyun.
Spec ops the line ı kur bambaşka bir atmosfer yaratmışlar.
Aklıma bir oyun geldi daha önce cok kisiye önerdim cok güzeldir Gear of war 1 oynıyabilirsin full tr bi oyun güzeldir
http://www.gamespot.com/gears-of-war/
Aklıma bir oyun geldi daha önce cok kisiye önerdim cok güzeldir Gear of war 1 oynıyabilirsin full tr bi oyun güzeldir
http://www.gamespot.com/gears-of-war/Evet bu oyun da güzel gibi.