Need For Speed Underground 2
'' Riders on the Storm ''
Hangi oyunun giriş müziğine bayıldınız?
- 1
- 2
Underground 2 de Black Betty mi ne var onu cok begeniyordum.
CaesarIII 'ün müzikleri şahaneydi bence. Hele giriş filminde romalı asker file mızrak atarken müziğin şahlanması çok hoşuma gitmişti.
Bir de Medieval TW'ın müzikleri çok güzeldi.
Valla ben müzik değilde Stronghold'un girşinde "Welcome my liege" demesine bitiyorum :)
Arkadaslar Need For Speed Underground her iki oyununda muzikleri bomba gibi. Her defada Muzik kanallarinda en ust seviyelere cikabiliyorlar. Mesela Lil John-Get Low.
need for speed most wanted'ın başındaki (click to continue) bölümünde şarkı çok güsell
tabi ki lotr bfme miziği en baba nüzik...bir de oblivon un müziğinee...bi de nfs most wanted...bi de Star Craft..
Valla girişte değildi herhalde ama Need for Speed:Most Wanted daki Mc Hush un fired up şarkısı mürhiş...İnsanı acayip ateşliyor...
Nfs Under Graund 1
Get Low!!!
Diyorum Başkada bişey demiyorum.O şarkıyı ard arda dinlemek için oyuna 4 kere girip çıktım:):)
Lotr -Empire Earth 1- Fredom Fighters
SENE 90 LI YILLAR.P.P. HAMMER İSİMLİ BİR AMİGA OYUNU BİZİ KIŞ GÜNÜMÜZÜ ESİR ETTİ.AMA SONUNDA OYUNU BİTİRMİŞTİK VE ÇOK TA EĞLENCELİYDİ.HELE OYUNUN MÜZİKLERİ.O ZAMANLARIN EN GÜZEL MÜZİĞİYDİ.AH NOSTALJİ AH.
ben valla hiç bir oyun müziğini beğenmem çünkü oyun oynamıyom arkadaşlar
elvis32Eski oyunlardan Diablo II'nin Expansion giriş müziği müthiştir mesela.Mr.WotenGNfs Under Graund 1Ek olarak hatırlayan olur mu bilmem ama NEED FOR SPEED 2
Get Low!!!
efsane serinin 2. oyunu...1994-95 tam hatırlamıyorum
Oyun başında sarı renkli ital design ile bi jaguar yolda kapışıyordu...O müzik süperdi
en güzeli valla PASAKO-Türk knight-
kurtlar vadisinden alıntılar ve cendere ile başlıo:D
BARONun sözüyle başlıo 1,7Milyar dolar uyuşturucudan 1,5milyar dolar silahtan....
gerçi konu tarihi biraz eski ama güncel gördüğümden yanıt yazmak istedim.
half-life2 oyun müziği o kadar esrarlı ve etkileyiciki şuan günümüz haber kanalları fon müziği olarak kullanıyor(gizli çekim hırsızlık,cinayet haberlerinde).
Bence Battlefield 1942.Oyunu müziği taşımıştı o yıllarda.
NFS MOST WANTED-- In a hood near you
Call of Duty-- Menu müziği...
- 1
- 2