Slmlar benim bilgisayar asus p4-v800-x,p4 1.8,fx5200,256mb DDR400,40gb hdd bunda sorun çikarmayacak soyle cok pahali olmayan bi power supply onerirseniz cok sewincem..
Hangi Power Supply?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Zalman var Thermaltake var www.dijitalcenter.com gir bak orada birçok Power Supply bulursun...
Kolay gelsin...
marka almanı öneririm eğer ucuza kaçıp ne olduğu bilinmeyen bir şey alırsan ileri de hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşırsın.
Aopen Power Supplyler işini görür. Zalman kadarda pahalı değil. 350W. Önerim Fakat Kasan büyük olması çünkü çıkış sayıları biraz fazla
AOPEN en hesaplısı hem senin sistemi gayet idare eder.( 350W).Diğerleri hem pahalı hem senin sistemin için gereksiz
Aopen Power Supplylerde güzel 350 w :)
Kolay Gelsin...
FSP yi önerirmisiniz 350 watt ı??
Everest in ben de 350 var gayet iyi.12 volt çıkışı eğer 16 -18 A gibi ise olur
aopen asus gibi firmalar FSP power supply kullanırlar.
piyasa da en ucuz gerçek 300 watt güç kaynağı FSP dir fiyatı 30 dolar+ kdv dir.
ben bir kasa aldım colorit diye. içinde 350WATTlık colorit marka PSupply geldi. aldığım yerde aynı kasayı ve güç kaynağını kullanan bir bilgisayara baktım. 512 ram amd atlon 2500+ işlemci 120gb samsung hdd 52x32x52 cd rw dvdrom fx 5600 ekran kartıyla sorunsuz çalışıyordu. kasayı 70 milyona aldım. üç fanlı pencereli. iki fanı direk portların üzerinde. Kasadan memunum ama küç kaynağından şüpheliyim. yani kaliteli bişeymi. yukarıdaki sistemi çalıştırıyor ama uzun vade de nasıl oldunu nerden anlayacağım. sonuçta bir bakışta anlayamadı kalietelimi değil mi. sistemimi upgrade edicem ve yaklaşık yukarıdaki sistem gibi bişey alıcam. sorun çıkartırmı? color it kasaların güçkaynakları nasıl?