Hangi Servis Sağlayıcından İnternet Alınmalı ? Arkadaşlar performans fiyat müşteri hizmetleri her yönden değerlendirmenizi rica ederim.
Hangi Servis Sağlayıcından İnternet Alınmalı ?
quiknet yani fiber internet tavsiye ederim benim kuzenimde var 49 tl ödüyo sınırsız paket ve 10 mbit interneti var download hızı gerçi sunucuya göre değişiyo ama Türkiye lokasyon bi sunucudan saniyede yaklaşık 1 mb indiriyo bende geçmek istiyorum ama bulunduğum yerde alt yapıları yok tek eksi yanıda o çok az yere fiber internet sağlayabiliyolar eğer oturduğunuz yerde altyapıları varsa kesinlikle geçmenizi tavsiye ederim kampanyalarıda var modem, kurulum ve aktivasyon ücretsiz verdikleri modemde süper xD hem kablolu hemde kablosusuz kullanabiliyosunuz ben kuzenimde gördüklerimi yazıyorum kesinlikle tavsiye ederim
Çoğunlukla bütün internet sağlayıcıları ttnet altyapısını kullandığı için herhangi birini alsanda birşey değişmiyecek internet çöktümmü hepsi birden çöküyor.saygılar.
tabiki QUİKNET (Yeni adıyla Süperonline Fiber İnternet) derim 100 mbite kadar fiber internet imkanı sunuyo ve fiyatlar çok uygun en düşük bağlantı hızı 10 mbit oda 49 lira, diğer servis sağlayıcılara gelince TTNET derim çünkü hepsi türk telekom alt yapısında alıyo bağlantıları ve içlerinde en kaliteli hizmet veren TTNEt.Bunu kendimden biliyorum TTnetten BİRİ adsl e geçtim, geçmez olaydım 2mbitle ttnetle 230 kb civarı indirydm biri'ye geçince 200 falan oldu.Sonuç olarak Türkiye'de TTNET'in tek rakibi QuickNEt (Süperonline) oda zaten turkcell in.Eğer alt yapı her yere sağlanırsa herkes fiber internet kullanıcısı olur TTNEt de müşteri kaybetmemek için fiyatları çeker kaliteyi arttırır.Şuna inanın ki arkadaşlar bugün TTNETin bu durumda olması, Rakibi olmadığı içindir ;)
Müşteri hizmetleri yönündende Süperonline (Quicknet) diyorum.Sadece bir tane mail atmanız yeterli.TTNET ve yan firmaları gibi hazır cevap vermiyolar gerçekten ilgileniyolar.
TTNET derim çünkü en iyi sağlayıcı odur. Herkesin kararı değişik olabilir.. bende diyorumki ttnet ;)
SMILE ı kimse seçmemiş yoksa SMILE iyi bir İE sağlayıcısı değilmidir?
smile gerçekten çok iyi ve hesaplı güvenle kullanıyoruz