hangi sürücüleri indirmeliyim?

idefikir
19-07-2008, 16:16   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

hp compaq 6715s ile vista business 64 tr kullanıyorum
açılış 10 dk'ya kapanış 5 dk'ya yaklaştı, format sonrasında bile açılı 4 dk kapanış 3 dk,
ben buna daha fazla dayanamam :D

ingilizce xp pro 64 ve ingilizce vista ultimate 64 yükleyecem
hatta yükledim bunları ama hp'nin birçok sürücüsü yüklü değildi, modem ve wireless de dahil olmak üzere
ve yeni yüklediklerimin ilk süreleri çok olumluydu, ama işte mecburiyetten eski sistemdeyim

sorun şu ki hp'nin sitesinden hangi sürücüleri indirmeliyim karar veremiyorum
çünkü ultimate yazmıyor, xp nin de kaç bit olduğu yazmıyor
işte adresi

umarım yardımcı olursunuz, şuanki sistemden kurtulmayı çok istiyorum.

Banned
19-07-2008, 16:32   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Öneclikle anlamak istediğim neden 64 ve neden 64 bit sistem kurupta sürücü balamamaktan, açılış kapanış süresi proplemlerinden şikayet ediyorsunuz.Kurun 32 bit hem çok daha performanslı çalışsın (Kasılmadan) hemde sürücü proplemleri yaşamayın.

Linkteki enterprise yazanlar vista ultimate sürücüleri yalnız xp ler 32 bit.

idefikir
19-07-2008, 20:29   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

1. si ilk kurulumunda orjinal vista bussiness'in x64 tr'ını kurdum ve parasız değiştirme yok (keşke x64 eng) kursaydım, sesli komut olmayacak die de uyarmıştı :D ben de amaan olmuyversin demiştim :D şimdi ise çok istiyorum, bu arada x64 ultimate'in açılış kapanış süre sorunu yok :D hp ne bulduysa yüklemiş ondan öyle sorunlu, sürücü sorunu da çakma işletim sistemi yüklediğimden oluyor, yoksa orjinalde böyle olmaz ki :D, wireless'i olan dizüstüne x64 yükledin die wireless çalışmayacak, olur şey mi güldürmeyin adamı yaw :D, dediğim gibi sorun hp iso'su bulamadığımdan kaynaklanıyo, dell için bulmuşum :D