tuncabBeni anlatmışsın valla.Fenerliyim ama ara sıra senin gibi bakarım.Top oynamayı severim ama maç izlemeyi sevmiyorum..harek@yokkiArkadaşlar futboldan pek haz etmeyen bir erkek olarak itiraf etmem gerekiyor, milli takımda kimler var sayamam, futbolla uzaktan yakından alakam yok ama maksat buraya bişeyler yazmak olsun.O konuda benim de senden farkım yok. Tek tük maç izlerim, bazen de gazetelerin spor sayfalarına göz atarım. Sürekli bunları takip etmek bir yerden sonra sıkar insanı herhalde.
Şampiyon görelim bu sene sizi
Ölmeden mezara koymayın bizi
Korkutmaz bizleri musalla taşı
Ölümüne seviyoruz biz BEŞİKTAŞ'ı
bilmem anlatabildim mi :)
bir dostŞampiyon görelim bu sene siziben bi fenerliyim ama bildiğim gibi sanırım beşiktaş tezahüratı böyleydi...
Ölümüne seviyoruz biz BEŞİKTAŞ'ıbilmem anlatabildim mi :)
Bu sene şampiyon görelim sizi,
Ölmeden mezara koymayın bizi,
Korkutmaz bizleri musalla taşı,
Ölümüne seviyoruz biz beşiktaşı..
Tabii ki BEŞİKTAŞ!!!
SİYAH-BEYAZ, ÖLÜM-YAŞAM!!!
her zaman her yerde trabzonsporluyum
Bir zamanlar Galatasaray diye bi takımı tutuyordum. Ama n'olduysa Galatasaray UEFA CUP'sını aldıktan sonra oldu. Ne mi oldu artık Galatasaray takım olmaktan çıkmıştı, bir EFSANE olmuştu. İşte ben de bu yüzden takım tutuyorum demiyorum, EFSANEyi tutuyorum diyorum
DİE FOR YOU GALATASARAY
Avatarımdan anlaşılacağı gibi 'GALATASARAY'
f-e-n-e-b-a-h-ç-e ç-o-k- i-yi b-i-r t-a-k-ı-m
abi bu ne ya beşiktaşımı tutan bu kadar mı insan var az olsun öz olsun
erdem187Evet bu şarkı böyle değil.Erdem'in dediği doğru.bir dostŞampiyon görelim bu sene siziben bi fenerliyim ama bildiğim gibi sanırım beşiktaş tezahüratı böyleydi...
Ölümüne seviyoruz biz BEŞİKTAŞ'ıbilmem anlatabildim mi :)
Bu sene şampiyon görelim sizi,
Ölmeden mezara koymayın bizi,
Korkutmaz bizleri musalla taşı,
Ölümüne seviyoruz biz beşiktaşı..
Ankete falan gerek yok tabiki
TRABZONSPOR gerisi boş iş
Tabiki Galatasaray.Her zaman her yerde en büyük cimbom.